Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Τέσσερα εκατ. ευρώ για Μαρτσένα

Ο Παναθηναϊκός δίνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και τον Νασίφ Μόρις στη Βαλένθια για να πάρει τον Μαρτσένα. Διστακτικός ο παίκτης, που θέλει 2,2 εκατομμύρια για συμβόλαιο. Μπιέρμσιρ στη «SportDay»: «Εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό». Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη. «Κόπηκαν» οι Μάντζιος και Λεοντίου, που δεν θα πάνε στην Ελβετία. «Ο Γιούρκας στον Παναθηναϊκό…», ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Παναθηναϊκός δίνει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και τον Νασίφ Μόρις στη Βαλένθια για να πάρει τον Μαρτσένα. Διστακτικός ο παίκτης, που θέλει 2,2 εκατομμύρια για συμβόλαιο. Μπιέρμσιρ στη «SportDay»: «Εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό». Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη. «Κόπηκαν» οι Μάντζιος και Λεοντίου, που δεν θα πάνε στην Ελβετία. «Ο Γιούρκας στον Παναθηναϊκό…», γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Επαφές για Μαρτσένα

Ο Παναθηναϊκός έκανε τις πρώτες του ανεπίσημες επαφές με τη Βαλένθια για τον Κάρλος Μαρτσένα. Οι «πράσινοι» προσφέρουν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην ισπανική ομάδα, αλλά και τον Νασίφ Μόρις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «νυχτερίδες» θέλουν έξι εκατομμύρια, αλλά η «χρυσή τομή» μπορεί να βρεθεί. Ο παίκτης είναι διστακτικός και ο κυριότερος λόγος είναι το γεγονός ότι η γυναίκα του σύντομα γεννάει και προτιμάει να μείνει στην Ισπανία. Όλα τα ενδεχόμενα, όμως, είναι ανοιχτά και ο Ισπανός ζητάει 2,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να κάνουν δικό τους τον Μαρτσένα και είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν.

Και η Ατλέτικο για Μαρτσένα

Κρούση στη Βαλένθια για την απόκτηση του Κάρλος Μαρτσένα έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Όπως αναφέρεται, ο μάνατζερ του Ισπανού διεθνούς στόπερ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των «νυχτερίδων», Μανουέλ Γιορέντε, για να διαπιστώσει αν υπάρχει πρόθεση να παραχωρηθεί ο πελάτης του.

Τι γίνεται με Μπιέρμσιρ

Ο Ματίας Μπιέρμσιρ είναι η άλλη περίπτωση που απασχολεί τον Παναθηναϊκό για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και όπως δήλωσε και ο παίκτης στη «SportDay»: «Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι η απόκτησή μου». Οι «πράσινοι» προσπαθούν για το «μπαμ» με μεγάλο όνομα, όπως του Μαρτσένα. Αν δεν τα καταφέρουν, θα στραφούν στον Σουηδό.

Επανέρχεται το θέμα Σεϊταρίδη

Χθες κυκλοφόρησαν ξανά σενάρια για δεξί μπακ στον Παναθηναϊκό. Το όνομα του Γιούρκα Σεϊταρίδη βγήκε και πάλι στο προσκήνιο. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε.

Στην Αθήνα Μάντζιος και Λεοντίου

Ηταν γνωστό ότι ο Σίλβα Κλέιτον δεν θα πάει στην Ελβετία για προετοιμασία και από χθες μάθαμε ότι το ίδιο θα συμβεί και με τους Μάντζιο και Κλέιτον, αφού οι τρεις παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Χενκ Τεν Κάτε. Εκτός πλάνων, επίσης, είναι οι Ντέιβιντ, Ιβανσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x