Διονύσης Δεσύλλας

Ο Γιούρκας στον Παναθηναϊκό…

… θα ήταν μια εγγυημένη και πολύ καλή λύση για τη δεξιά πτέρυγα. Την άποψη αυτή την έχω εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν και επανέρχομαι γιατί χθες το όνομα του παίκτη ήρθε ξανά στο προσκήνιο για το «τριφύλλι».

… θα ήταν μια εγγυημένη και πολύ καλή λύση για τη δεξιά πτέρυγα. Την άποψη αυτή την έχω εκφράσει αρκετές φορές στο παρελθόν και επανέρχομαι γιατί χθες το όνομα του παίκτη ήρθε ξανά στο προσκήνιο για το «τριφύλλι».

Πολλές φορές έχω γράψει ότι μπορεί το θέμα Σεϊταρίδη να έχει «παγώσει», κάπως, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει οριστικά. Οσο δεν βρίσκει ομάδα και είναι ελεύθερος, θέμα θα υπάρχει για τους «πράσινους», που, ούτως ή άλλως, με ή χωρίς Μπράις Μουν, δεξί μπακ πρέπει να πάρουν.

Ο Γιούρκας, λοιπόν, είναι μια πολύ καλή περίπτωση για να «ανεβάσει» τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και να της δώσει ποιότητα. Για να το θέσω καλύτερα, ο καλός Γιούρκας, γιατί καλώς ή κακώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που όταν έχει κέφι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που τον… χάνεις.

Εξέλιξη, εδώ και πολλές μέρες, δεν υπάρχει στο θέμα αυτό, με τον Ελληνα άσο απλά να περιμένει στο ακουστικό του. Το όνομά του, πάντως, συζητήθηκε χθες στους «πράσινους» κύκλους. Το ξαναγράφω. Ο Γιούρκας δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας, με την οποία έφτιαξε το όνομά του. Ισα ίσα θα του άρεσε, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Εχω την εντύπωση ότι με μια τέτοια μεταγραφή θα ωφεληθούν και οι δυο πλευρές. Και ο παίκτης θα πάει σε μια μεγάλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός θα βάλει στη μηχανή του έναν πολύ καλό παίκτη. Για να δούμε…

Τα περί Ερασιτέχνη…

Μου ζητάτε να γράψω κάτι για τον Ερασιτέχνη, που δείχνει ότι είναι ένα… καράβι που βουλιάζει. Περιμένω τις εξελίξεις και δεσμεύομαι να γράψω κάτι σύντομα. Μέχρι τώρα, πάντως, τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και το άσχημο είναι ότι δεν βλέπει κανείς να υπάρχει… φως, που θα βγάλει από το «σκοτάδι» τη… μάνα του λόχου.

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Γεια σου Διονύση,

αυτο που σου στελνω δεν εχει να κανει σχεση με ποδοσφαιρικα θεματα οπως ειναι τα περισσοτερα μυνηματα που λαμβανεις. Εγω θα ηθελα να σε ρωτησω αν υπαρχει ο NovaSport FM 94,6 στη Θεσσαλονικη. Εχω ψαξει ολους τους σταθμους αλλα δεν εχω βρει πουθενα το σταθμο του νοβασπορ. Ειδα στο site οτι εκπεμπει σε παρα πολλες περιοχες στην Ελλαδα αλλα δεν ειδα να λεει για τη Θεσσάλονικη. Θα ηθελα να μου απαντησεις αν υπαρχει και εγω δεν τον ξερω ή αν προκειται να δημιουργηθει και στη Θεσσαλονικη.

Ευχαριστω,
Θοδωρης

Απάντηση: Δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Τώρα, αν στο μέλλον δημιουργηθεί δεν το γνωρίζω.

Γειά σου Διονύση.

1ον) Επειδή διαβάζω πολλούς φίλους που μιλάνε για δεξί χαφ. Ο Νίνης έχει μπει στα 20 του. Πρεπει να πάψουμε σιγά σιγά να τον θεωρούμε ταλέντο. ΠΡΕΠΕΙ να πάρει χρόνο συμμετοχής, για να σταθεροποιηθεί και να αναπτύξει τα χαρίσματά του.Η άποψη μου είναι ότι αξίζει να παίζει βασικός και ειδικά φέτος επιβάλλεται. Αν ένα ταλέντο με τα χαρακτηριστικά του, πλαισιωμένο από παίκτες όπως οι Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σισέ, και έχωντας πάρει χρόνο συμμετοχής ως βασικός δεν "ευδοκιμήσει", τότε τι να πω? Παίξαμε και χάσαμε. Αλλά θα "ευδοκιμήσει". Θέλει απλά χρόνο και στήριξη από την κερκίδα. Ο Νίνης λόγω χαρακτηριστικών "χωράει" στην δεξιά πτέρυγα είτε ο Τεν Κάτε παίξει 4-4-2 είτε 4-2-3-1. Έχει ταχύτητα, διεισδυτικότητα, καλή σέντρα, καλή ντρίμπλα, επαφή με τα δίχτυα και πολύ καλά στημένα (βλ. εκτελέσεις κόρνερ). Ο Γκάμπριελ θεωρώ ότι είναι αρκετά καλός για αλλαγή του. Άρα καταλήγω ότι δεν χρειαζόμαστε δεξί χαφ. Ή μάλλον προέχουν άλλα. Τα εξής παρακάτω:

2ον) Διάβασα τη σύγκριση που έκανες στη δεξιά και την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού. Γιατί να μην κάνουμε και τη σύγκριση της άμυνας του Π.Α.Ο. με τον μοναδικό ανταγωνιστή του δηλαδή τον Ο.Σ.Φ.Π., μιας και είτε παίξεις 4-4-2 ,είτε 4-2-3-1 οι 4 και ο τερματοφύλακας δεν αλλάζουν ιδιαίτερα. Ο ένας έχει Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Λεονάρντο και Νικοπολίδη και ο άλλος έχει αντίστοιχα Μουν, Βύντρα, Καντέ, Σπυρόπουλο και Γκαλίνοβιτς. Δηλαδή, ακόμα και αν δεχτούμε ότι ο Λεονάρντο είναι χειρότερος από τον Σπυρόπουλο, αντικειμενικά είναι καλύτεροι αμυντικά κατά 4/5. Ο Π.Α.Ο. έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ανάγκη από δεξί μπακ και κεντρικό αμυντικό. Και εγώ ρωτάω: Θες κύριε να κάνεις μεταφραφές να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Φέρε ΓΙΟΥΡΚΑ λατρεμένο, που και τι μπορεί να κάνει ξέρουμε και θα κάνει μπαμ στον κόσμο που τον λατρεύει και είναι και ελεύθερος γ... το κέρατό μου. Φέρε και έναν κεντρικό αμυντικό τύπου Κολοτσίνι. Και αυτό ήταν. Για μένα βέβαια που μεγάλωσα σε εποχές με Βάντσικ βασικό, Νικοπολίδη δεύτερο, ο Γκαλίνοβιτς συνειδητοποιώ ότι ούτε έξω από το γήπεδο δεν θα πέρναγε. Αλλά μιας και κανείς άλλος δεν βρίσκει πρόβλημα σε αυτό αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον εγώ τον βλέπω στραβά. Να υπενθυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι είχε την καλύτερη επίθεση. Το πρωτάθλημα το έχασε από την άμυνα.

Ανακεφαλαιωτικά. Έστω με 4-2-3-1. Ξεκινώντας ανάποδα έχουμε με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Επιθετικό Τζιμπρίλ (αλλαγή Μάντζιος, Πετρόπουλος, Ρουκάβινα, Σάλπι, κ.λ.π). Τέλος... Στην 3άδα μεσοεπιθετικών, αριστερά Λέτο (Αλλαγή Ίβανσιτς), κέντρο Καραγκούνη (που ξέρει και να χώνεται και σουτάρει καλά, έχει δλδ καλή επαφή με δίχτυα) (αλλαγή Ρουκάβινα, Νίνης αν δεν είναι βασικός) , δεξιά Νίνη (αλλαγή Γκάμπριελ). Στη 2άδα αμυντικών χαφ Κατσουράνη-Ζιλμπέρτο (αλλαγή Σιμάο, Μάτος), όπου αυτό που διαφοροποιείται σε σχέση με το περυσινό Ζιλμπέρτο- Σιμάο, είναι ότι ο δημιουργικός δεν θα είναι ο Ζιλμπέρτο όπως πέρυσι. Αυτό θεωρώ ότι θα απελευθερώσει και τον Ζιλμπέρτο και θα του δώσει ουσιαστικά τον ρόλο που ξέρει μέσα στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής ποιός έχει αντίρρηση? Τώρα για την άμυνα τα είπαμε πριν. Για μένα εκεί πρέπει να δαπανηθεί το υπόλοιπο μπάτζετ. Ούτε θεωρώ οτι χρειαζόμαστε άλλον επιθετικό. Εντάξει αυτοί που έχουμε, πλην Σαλπιγγιδη, δεν ανταποκρίθηκαν άλλα για αναπληρωματικοί καλοί είναι. Το να έχεις το Σάλπι όμως στον πάγκο σου, έ αν μη τι άλλο δείχνει βάθος.

Ευχαριστώ, Γιάννης.


ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ..ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ..ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ..ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ..ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ..ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΙΜΑΟ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ..ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΝΤΕΡ ΠΟΥ "ΕΠΙΑΣΕ" ΤΟΝ DIEGO ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ"..ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΜΑΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ..(ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ)..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΕ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΑ Κ ΟΛΑ ΠΕΡΥΣΙ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ..ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΗ ΟΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΙΜΑΟ..ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ..ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Φίλε Διονύση,

όσες μεγάλες μεταγραφές και να κάνει ο ΠΑΟ, μεγάλη ομάδα δεν πρόκειται να γίνει όσο η συμπεριφορά του απέναντι σε παίχτες όπως ο Γκούμας είναι τέτοιου είδους. Δεν μπορεί να ακυρώνεις έτσι την προσφορά παιχτών που εσύ ο ίδιος έχεις αναδείξει απο τις ακαδημίες σου και σε έχουν υπηρετήσει επί τόσα χρόνια. Τα ίδια είχαν κάνει και με τον μεγάλο Δημήτρη Σαραβάκο όπως και με άλλους. Εντάξει, ο προπονητής είναι ο απόλυτος άρχοντας , αλλά κάποιος πρέπει να λέει και σ' αυτόν για την ιστορία κάποιων παιχτών και την προσφορά τους στην ομάδα και να τους δείχνει τον σεβασμό που τους αναλογεί. Δεν είμαι προσωπολάτρης, αλλά κάποια πράγματα δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όσο επαγγελματικό και να είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟ διαχρονικά δείχνει να βρίσκει εξιλαστήρια θύματα σε παίχτες για να καλύψει λάθη των εκάστοτε διοικήσεων. Ας μη ξεχνάμε την ομάδα που έγινε γνωστή ως ομάδα της Ριζούπολης η οποία διαλύθηκε για να καλυφθεί η αδυναμία κάποιων φλώρων χαρτογιακάδων να προστατέψουν τα συμφέροντά της αποχωρώντας απο το "γήπεδο" . Να σημειωθεί επίσης οτι οι συγκεκριμένοι φλώροι δεν είχαν τα κότσια να παρεβρεθούν καν στο γήπεδο. Δεν είναι τυχαίο οτι όσοι φεύγουν απο τον ΠΑΟ δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για επιστροφή σε αντίθεση με τον αιώνιο αντίπαλο στον οποίο παρακαλάνε να γυρίσουν μπουσουλώντας.

ΑΚΗΣ Κ.


Gia sou Dionisi apo Melvourni, Astralia..megales metagrafes Cisse/Katsourani, bravo sthn doikisi ala gia mena o Leto oute xeiroteros oute kaliteros apo Ivansic..afou den ton theli o Ten Cate kali tixi opou ke an sinexisi ti kariera tou..
Symfono oti xriasomaste ena akoma megalo onoma gia kentriko amyntiko, dexi back (Giourkas prepi na paroume) ke enan akoma epithetiko (pou gia mena ti vgazoume ke me Roukavina, Salpi ke Petropoulos pou sigoura prepi na pati pio poles efkeries tou xronou meta apo mia sxetiki kali xronia)

Ena pragma thelo na anafero, mono o Karagounis bori na pexi san epithetiko half, oi omada eine gematoi me amyntika half sto kentro..sigoura xriazomaste enen kalo baladoro pou bori na driblari, ne pernai kathetes balies ke na eine ke kalos stis stimenes fasis..pali vlepoume oti o Ten Cate then ipologizi ton Cleyton..eee tote ti tha gini ama travmatisti, simblirosi kartes o Kara? Theloume enan typo san ton kalo Eckie (xoris ta provlimata pou dimiorgouse sta apodytiria ke sthn proponisi)..opos ta vlepo, xoris ton Karagouni, oi omada tha pexi xoris fantasia ke liges fores tha doume to PAO pou agapame na pezi kalo ke poiotiko pdosfero pou travai ton kosmo sto gypedo..

Afta, kalo kalokeri na'exete afou emis edo exoume pagosi!

Panagiotis

Διονυση καλημερα,σου γραφω πρωτη φορα και θα σου παραθεσω αποψεις των παναθηναικων φιλαθλων που συζητουν καθημερινα τα μεταγραφικα.
1ο:Σκεπτομενοι την αναζητηση του αμυντικου και με τα στοιχεια που αναζηταται,ενα ονομα υπαρχει στο μυαλο ολων μας.Ο Τεραστιος Λουσιο και μονο(τυγχανει να ειναι ελευθερος αλλα και ο ετερος αρχηγος της εθνικης του ομαδας,κατι που σημαινει πως ο Ζιλμπερτο σιγουρα μπορει να παιξει ρολο)
2ο:Ολοι βλεπουμε πως η ομαδα χρειαζεται απαραιτητα δεξι μπακ.Και ολοι σκεφτομαστε το ιδιο ονομα:τον Γιουρκα
3ο:Αφου υπαρχει η διαθεση να ξοδευτει χρημα ολοι αναμενουμε τη μεταγραφη του δευτερου επιθετικου η οποια θα προκαλεσει παταγο.Κρυφη μας ελπιδα ειναι να ερθει ενα ονομα απο τα 3 μεγαλυτερα που γραφτηκαν:Νιλμαρ,Σεβτσενκο,Μπαπτιστα ή ενα ονομα παρομοιου βεληνεκους...
Ας σκεφτουν οι διοικουντες λοιπον,πως με τις 3 αυτες κινησεις ο Παναθηναικος θα γινει υψηλου επιπεδου,οπως τον ονειρευονται οι φιλαθλοι του και ας εκλαβουν υπ'οψιν τα αλλεπαλληλα επικοινωνιακα χτυπηματα στον αιωνιο με τις ανακοινωσεις των παραπανω ονοματων.


dionisi ithela na se rwtisw an ontws yparxei thema castillo ton panathinaiko.proswpiki mou gnwmi einai oti o castillo einai poly kali periptwsi gia tin thesi tou perifereiakou epithetikou parolo to erythroleuko parelthon tou.eyxaristw poly.kostas maroussi.

Απάντηση: Δεν νομίζω να υπάρχει, πλέον, θέμα.

ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ LUCAS BARRIOS ΩΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΑΣ .ΕΛΠΙΖΩ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ΄ΟΨΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ .ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΣΕ, Η΄ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑ!


kalispera..thelw na se rwtisw poia einai i gnomi sou gia ton souido ton biersmir;;Exoun toso kali gnomi o ten cate k o henriksen;; Episis pisteueis oti o panathinaikos 8a psaxtei gia tin periptosi marchena..i 8a pame stin esxati lisi tou biersmir k tou pouigrenie;;; Xreiazomaste pantws enan <> kai gia tin amina....

Απάντηση: Ο Μαρτσένα είναι ο διακαής πόθος. Για τον Μπιέρμσιρ δεν έχω «εικόνα», απλά ακούω καλά λόγια.

Διονύση,

Δεν συνηθίζω να γράφω ή να στέλνω emails αλλά διαβάζω πολλή συχνά την στήλη σου και επειδή είμαι Παναθηναϊκός και ακούω από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου για τον Γιούρκα τον Σειταρίδη αποφάσισα να σχολιάσω το άρθρο σου.

Όπως είπες και εσύ: 'Για να το θέσω καλύτερα, ο καλός Γιούρκας, γιατί καλώς ή κακώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που όταν έχει κέφι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο γήπεδο'

Λοιπόν διαφωνώ κάθετα με την μεταγραφή του. Το πρόβλημα με τον Γιούρκα είναι πως τα τελευταία χρόνια το παιδί έχει πάει σε πολλές ομάδες και έχει πάρει πολλά λεφτά (όχι πως έχω πρόβλημα με αυτό) αλλά αυτό που είναι σίγουρο έχει χάσει διάθεση να παίζει ποδόσφαιρό. Δεν είναι τυχαία τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει παίξει μπάλα, όχι γιατί δεν ξέρει αλλά γιατί δεν του κάνει κέφι. Άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι οι τελευταίες εμφανίσεις του με την εθνική που απλά περπάταγε μέσα στο γήπεδο.

Παίκτης που ζητάει πολλά λεφτά για να έρθει στον παναθηναϊκό και να περιμένουμε πότε να του κάνει κέφι να παίξει καλύτερα να μην έρθει. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να τον βλέπουμε να περπατάει στο γήπεδο και να μην παίζει μπάλα γιατί δεν του κάνει κέφι.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας


Για επικοινωνία με τον συντάκτη: dionisis _d@hotmail.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x