Προετοιμασία Παναθηναϊκού

Σουτ, γκολ και... πολλά πειράγματα!

Πολλά γκολ, αλλά και πολύ γέλιο έβγαλε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" έδειξαν ότι, πέρα από όλα τα άλλα, διατηρούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα, κάτι που μας έλεγαν και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", μετά το τέλος της προπόνησης.

Αποστολή στο Ιβερντόν: Διονύσης Δεσύλλας

Πολλά γκολ, αλλά και πολύ γέλιο έβγαλε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" έδειξαν ότι, πέρα από όλα τα άλλα, διατηρούν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα, κάτι που μας έλεγαν και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", μετά το τέλος της προπόνησης.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η ομάδα χωρίστηκε σε δυο γκρουπ. Το ένα έκανε καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος φυσική κατάσταση και το άλλο δούλεψε στα τελειώματα. Αυτό το γκρουπ, λοιπόν, αποτελούταν από δυο ομάδες. Στη μια, με τα πορτοκαλί, ήταν Σαλπιγγίδης, Γκάμπριελ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος και στην άλλη με τα μπλε οι Καραγκούνης, Ρουκάβινα, Μάτος και Βύντρα.

Οπως έχετε την ευκαιρία να δείτε και στη WEB TV του NovaΣΠΟΡ FM, οι ποδοσφαιριστές σούταραν στους τερματοφύλακες και όσοι έστελναν την μπάλα στα... πουλιά, ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν κάμψεις! Τα γκολ ήταν πολλά, με ορισμένα εντυπωσιακά σουτ. Αυτοί που αναδείχθηκαν σε "πρωταγωνιστές" ήταν οι Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης και Μάτος, οι οποίοι διαθέτουν... σουτ φαρμάκι.

"Διπλό" με πολλά γκολ

Αφού τελείωσαν τα πρώτα τελειώματα, ακολούθησαν και άλλα, με τη... μάχη να φουντώνει. Οι ομάδες παρέμειναν ίδιες και έπαιξαν "διπλό" στο 1/4 του γηπέδου. Το σκορ έληξε 9-7 υπέρ των "μπλε", με τον Μάτος να σημειώνει το νικητήριο γκολ και να πανηγυρίζει σαν τρελός! Από κοντά, φυσικά, και ο Καραγκούνης, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες.

Τα γκολ των "μπλε" έβαλαν οι Καραγκούνης (2), Ρουκάβινα (3), Μάτος (3), Βύντρα (1). Για του "πορτοκαλί" βρήκαν δίχτυα οι Σαλπιγγίδης (2), Γκάμπριελ (2)Σπυρόπουλος (2) και Σαριέγκι (1).

Τα πειράγματα και οι ατάκες

Οπως γράψαμε και παραπάνω, τα πειράγματα ήταν πολλά και οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν. Οι Καραγκούνης και Βύντρα ήταν αυτοί που το απόλαυσαν περισσότερο. Διαβάστε, λοιπόν, κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν.

* Καραγκούνης (μετά το τέλος του προγράμματος): "Ολοι τους κοιτούσαν εμένα και άφηναν τους άλλους ελεύθερους. Ηταν τακτική, αλλά δεν το κατάλαβαν"!!!

* Καραγκούνης στους ηττημένους: "Μια δικαιολογία μπορώ να βρω που χάσατε. Κάνατε πολλούς κοιλιακούς και ήσασταν κουρασμένοι. Αυτό το δέχομαι..."

* Μετά το τέλος των τελειωμάτων, οι ηττημένοι έκαναν παράπονα στον Τεν Κάτε, για το... μέτρημα των γκολ. "Δεν είμαι διαιτητής. Δεν είμαι άντρας στα μαύρα, ούτε έχω σφυρίχτα", είπε ο Ολλανδός. Για να ακολουθήσει το "πείραγμα" από τον βοηθό του, Χέραλντ Φαν Ντερ Λεμ: "Τι εννοείς δεν είσαι άντρας στα μαύρα;;; (το σκούρο χρώμα του Τεν Κάτε σε συνδυασμό με αυτό που είπε, οδήγησε τον βοηθό του να τον... δουλέψει).

* Βύντρα στον Αναστασίου: "Αλλαξε με δωμάτιο. Θα με πνίξει το βράδυ ο Σαλπιγγίδης, μετά την ήττα τους"!

* Παπαβασιλείου (την ώρα που οι ηττημένοι έκαναν παράπονα στον Τεν Κάτε): "Θα τα βρούμε στον Βαρούχα..."

Ηρθε ο Μουν

Ο Μπράις Μουν βρίσκεται από σήμερα στην Ελβετία. Ο Νοτιοαφρικανός πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια, μια και ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο και προσπαθεί σιγά σιγά να συνέλθει, μετά το σοκ που υπέστη. Ο Μουν φορούσε σκούφο, κι' αυτό γιατί έχει κάνει ράμματα στο κεφάλι και είχε δεμένο το δεξί του χέρι. Εχει μια κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, η πορεία του τραυματισμού του θα καθορίσει το πρόγραμμα που θα ακολουθεί. Ο Σεντρίκ Καντέ έχει μια ενόχληση στον τετρακέφαλο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x