Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Ήρθε για να μείνει

Με νέο πρόσωπο τον Ράφικ Τζεμπούρ άρχισαν οι προπονήσεις της εβδομάδας στην ΑΕΚ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ήταν… Άγγλος στο ραντεβού του μετά την άδεια που του δόθηκε, ενώ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του είπε πως μένει στην «Ένωση». . Δεν έγινε τη Δευτέρα η συνάντηση του Σερβοέλληνα τεχνικού με τους Νίκο Νοτιά και Νίκο Θανόπουλο.

Με νέο πρόσωπο τον Ράφικ Τζεμπούρ άρχισαν οι προπονήσεις της εβδομάδας στην ΑΕΚ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός ήταν… Άγγλος στο ραντεβού του μετά την άδεια που του δόθηκε λόγω της συμμετοχής του στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη ζώνη της Αφρικής. Ο 25χρονος άσος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ και τη φετινή περίοδο, καθώς φέρεται να είπε σε ιστοσελίδα της Αλγερίας δεν επιθυμεί να αποχωρήσει. Ο Τζεμπούρ άρχισε με ειδικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους παίκτες.

Από την Τρίτη στις προπονήσεις της ΑΕΚ θα συμμετέχουν και οι Αντώνης Ρίκκα και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ως είθισται, οι πρωινές προπονήσεις αφιερώνονται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στις απογευματινές χρησιμοποιείται μπάλα. Την Παρασκευή η αποστολή αναχωρεί για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα «χτιστεί» η ομάδα ως τις 29 Ιουλίου.

Δεν αποκλείεται σε αυτή να βρίσκεται και ο Ζενίσον, παρότι προτεραιότητα έχει η απόκτηση ενός πιο έμπειρου παίκτη για τη θέση του δεξιού μπακ. Πέραν των γνωστών περιπτώσεων των Ογκαράρου και Γκριν, πλέον ο Σερβοέλληνας τεχνικός εξετάζει και αυτές των Αργεντινών Πάμπλο Χέρες και Λουτσιάνο Βέλα.

Αναβολή στη συνάντηση

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα (6/7) η συνάντηση του Νίκου Νοτιά και του Νίκου Θανόπουλου με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι τρεις άνδρες επρόκειτο να τα πουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει σε συνάντηση που θα προγραμματιστεί προσεχώς.

«Ελευθερώνονται» τα διαρκείας

Από την προσεχή Τετάρτη οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας στη θέση της αρεσκείας τους, αφού ολοκληρώθηκε η περίοδος κατά την οποία οι περσινοί κάτοχοι μπορούσαν να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές περίπου 7.000 φίλαθλοι έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους, αριθμός που κρίνεται ικανοποιητικός.

*Τη λύση της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Νίκο Καλτσά, Χρήστο Κωστέλλο και Τρύφωνα Κρουσταλέλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x