Μπάμπης Χριστόγλου

Δεν βλέπω ταχύτητα

SportDay

Aν ευσταθούν αυτά που γράφουν οι Ισπανοί, ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει μια τύχη με τον Μαρκ Γκονζάλες, αν το ψαλίδι έκοβε δύο εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να πάρουν και τον Κάλστρομ και τον επιθετικό, όπως έγραφα χθες.

Βέβαια τώρα που ο Θρύλος ψάχνει για τρεις, είναι σαφώς δυσκολότερα τα πράγματα από κάθε άποψη. Κατ' αρχάς είναι οικονομικά δύσκολο. Οσα και να διαθέτεις, πώς να πάρεις μαζεμένα τρία «βαριά χαρτιά»; Πολύ πιο δύσκολο είναι να τα βρεις κιόλας, όταν θες παίκτες σε πολλές θέσεις μαζί και μάλιστα, σε σημεία του γηπέδου που είχες λύσεις μέχρι το τέλος της σεζόν που τελείωσε.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κινηθεί άμεσα και έχει καθυστερήσει πολύ. Αν είχε τη γνώση να πάρει κάτι επιπλέον τον χειμώνα, έστω έναν ακόμη επιθετικό, τώρα θα έτρεχε λιγότερο. Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς ιστορία είναι αυτή με τον Λεντέσμα, με το «μείνε για τα προκριματικά και μετά βλέπουμε». Δηλαδή στους «ερυθρόλευκους» δεν γνωρίζουν τι ακριβώς ποδοσφαιριστής είναι ο «λύκος»;

Αυτά είναι αστεία πράγματα και προσωπικά θεωρώ πως δίνουν την εικόνα ότι ακόμα η ομάδα ψάχνει τους προσανατολισμούς τους. Καλά θα κάνουν να βιαστούν στον Ολυμπιακό, γιατί το να ετοιμάζεσαι δίχως τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές και πολύ περισσότερο να πας να δώσεις προκριματικά δίχως αυτούς, είναι ανησυχητικό. Οπως μπήκε προτεραιότητα για τον Μέλμπεργκ και ο Ολυμπιακός κατάφερε να τον πάρει, έτσι θα πρέπει να γίνει και για τους τρεις που απομένουν. Πάντως, δεν βλέπω γρήγορο τέλος στις φετινές μεταγραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x