Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Στο «κόλπο» για Γιούρκα η Τζένοα

Ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της ΑΕΚ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιούρκα Σεϊταρίδη κάνει η Τζένοα που κατέθεσε πρόταση στον 28χρονο διεθνή άσο. «Καταστράφηκαν όλα σε πολύ μικρό διάστημα», δήλωσε ο Γιούργκεν Μάχο. Στην Κροτόνε υπέγραψε ο Ενσιαμπαμφούμου. "Δεν θέλω να είμαι αρχηγός", ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Ακόμα πιο δύσκολη την αποστολή της ΑΕΚ για να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιούρκα Σεϊταρίδη κάνει η Τζένοα που κατέθεσε πρόταση στον 28χρονο διεθνή άσο. «Καταστράφηκαν όλα σε πολύ μικρό διάστημα», δήλωσε ο Γιούργκεν Μάχο. Στην Κροτόνε υπέγραψε ο Ενσιαμπαμφούμου. "Δεν θέλω να είμαι αρχηγός", δήλωσε ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Ιταλικό εμπόδιο για Γιούρκα

Η ΑΕΚ έκανε ότι περνούσε απ’ το χέρι της και αποφάσισε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να κάνει δικό της τον Γιούρκα Σεϊταρίδη στον οποίο έδωσε διορία 10 ημερών για ν’ απαντήσει. Όμως δεν είναι κρυφό πως ο 28χρονος δεξιός μπακ έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό και η πρόταση της Τζένοα για την απόκτησή του είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για την «Ένωση».

Οι Ιταλοί μετουσίωσαν το ενδιαφέρον τους σε επίσημη πρόταση για τον διεθνή άσο, την οποία και έχει ήδη στα χέρια του ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες. Η ομάδα της Γένοβας προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 850.000 ευρώ (λίγα περισσότερα απ’ τα 600.000-700.000 που του δίνει η ΑΕΚ χωρίς τα πριμ) και όπως γίνεται αντιληπτό το δέλεαρ για να παίξει στην ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι μεγάλο.

«Καταστροφή…»

Την πίκρα του για τη δεύτερη κακή σεζόν που είχε στην ΑΕΚ μένοντας στον πάγκο της ομάδας, εξέφρασε ο Γιούργκεν Μάχο ο οποίος αναζητεί αυτή τη στιγμή ομάδα.

«Αυτά τα δύο χρόνια έζησα σχεδόν όλα όσα μπορεί να ζήσει ένας παίκτης. Ο πρώτος χρόνος ήταν για μένα εξαιρετικός, ο δεύτερος όμως πάρα πολύ άσχημος. Όσα έζησα την πρώτη σεζόν καταστράφηκαν σε πολύ μικρό διάστημα και αυτό μου αφήνει πικρία», δήλωσε ο Αυστριακός τερματοφύλακας σε Μέσα της πατρίδας του.

Τα 15 δωμάτια και ο Ντάνιελ…

Απ’ τη στιγμή που η αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζεται από 31 άτομα, κάποιος θα απολάμβανε το «προνόμιο» της μοναξιάς…Όπως συμφωνήθηκε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα είναι σόλο και αυτό κάθε άλλο παρά τον πειράζει.

Τα υπόλοιπα 15 δωμάτια απαρτίζονται απ’ τα παρακάτω ζευγάρια

Σάχα-Σκόκο, Μπλάνκο-Χουανφράν, Ενσαλίβα-Ζεράλντο, Ντιούφ-Τζεμπούρ, Γιαχάγια-Παληγεώργος, Κυργιάκος-Κουτρομάνος, Καφές-Αλεξόπουλος, Γεωργέας-Λαγός, Αραμπατζής-Παυλής, Γκέντσογλου-Ταχτσίδης, Μοσχονάς-Μανωλάς, Καράμπελας-Μάκος, Ιορντάκε-Λούκατς, Χετεμάι-Μπερνς, Μαντούκα-Ρίκκα.

Στην Κροτόνε ο Ενσιαμπαφούμου

Στη Serie B (είχε αγωνιστεί στην Άσκολι) επέστρεψε ο Ολιβιέ Ενσαμπαμφούμου. Ο Γάλλος αμυντικός ο οποίος έμεινε για έξι μήνες στην ΑΕΚ (είχε δύο συμμετοχές), υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Κροτόνε που προβιβάστηκε την περασμένη σεζόν στην Β΄ κατηγορία Ιταλίας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x