Stoiximan Super League

Τα εμπόδια των «αιωνίων»

Η άμμος στην κλεψύδρα έχει αρχίσει να λιγοστεύει. Σε λίγη ώρα, στις 13:00 συγκεκριμένα, οι τέσσερις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (η ΑΕΚ θα μπει σε αυτές στον επόμενο γύρο) θα μάθουν τους αντιπάλους τους. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μπουν πρώτοι στην κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 14.30 θα «κληρώσει» για το Europa League και ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα (αν προκριθεί) θα μάθουν ποιον θα βρουν μπροστά τους.

Η άμμος στην κλεψύδρα έχει αρχίσει να λιγοστεύει. Σε λίγη ώρα, στις 13:00 συγκεκριμένα, οι τέσσερις εκπρόσωποί μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (η ΑΕΚ θα μπει σε αυτές στον επόμενο γύρο) θα μάθουν τους αντιπάλους τους. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα μπουν πρώτοι στην κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 14.30 θα «κληρώσει» για το Europa League και ο ΠΑΟΚ με τη Λάρισα (αν προκριθεί) θα μάθουν ποιον θα βρουν μπροστά τους. Το www.sport-fm.gr ξεσκόνισε τα αρχεία του και σας παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο των δύο «αιωνίων».

Σε μια χρονιά που οι ελληνικές ομάδες μπαίνουν από πολύ νωρίς στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το www.sport-fm.gr ξεσκόνισε τα αρχεία του και σας παρουσιάζει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο των δύο «αιωνίων».

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού εδώ

Δείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού εδώ

«Εξάσφαιρες» Κοπεγχάγη και Μ. Χάιφα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x