Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Σειρά των βασικών…

Μέτρια εμφάνιση, ορισμένα εκρηκτικά διαστήματα και νίκη με 2-1. Αυτά ήταν τα στοιχεία του χθεσινού φιλικού του Παναθηναϊκού κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Σισέ και Λέτο πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Πλέον, η προετοιμασία θα συνεχιστεί και μετά- τα «μαγειρέματα» του Ολλανδού τεχνικού με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα- σειρά θα πάρουν οι βασικοί.

Μέτρια εμφάνιση, ορισμένα εκρηκτικά διαστήματα και νίκη με 2-1. Αυτά ήταν τα στοιχεία του χθεσινού φιλικού του Παναθηναϊκού κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ, κατά τη διάρκεια του οποίου οι Σισέ και Λέτο πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την πράσινη φανέλα. Πλέον, η προετοιμασία θα συνεχιστεί και μετά, τα «μαγειρέματα του Ολλανδού τεχνικού με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα, σειρά θα πάρουν οι βασικοί.

Άλλωστε το τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους. «Πρέπει να βάλω κάποια κομμάτια στη σειρά, όπως είναι ο Ζιλμπέρτο που μόλις ήρθε. Είναι ένας παίκτης που θα είναι μέλος της βασικής ενδεκάδας κάτω από νορμάλ συνθήκες, οπότε πρέπει να περιμένουμε κάποιες θέσεις. Το πιο σοβαρό παιχνίδι για μένα είναι το επόμενο με τη Χόφενχαϊμ (σ.σ. την Παρασκευή στις 19:00), όπου θα ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα οι Σισέ, Καντέ, Λέτο και Κατσουράνης».

Με εξαίρεση τον Καντέ, ο οποίος χθες σκόραρε (το δεύτερο το σημείωσε ο Πετρόπουλος) και η εμφάνιση του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα, οι υπόλοιποι τρεις αγωνίστηκαν συγκριτικά λιγότερο. Πιο «ευνοημένος» στάθηκε ο «Κατσούρ», αφού ο Τεν Κάτε προτίμησε να τον αφήσει στο γήπεδο ως το 60’. Τη μία ώρα που αγωνίστηκε, ο Έλληνας μέσος ήταν πραγματικά εξαιρετικός. Έδειξε ακόμη μία φορά τις ηγετικές του ικανότητες, καθοδηγούσε συνεχώς τους συμπαίκτες του και όποτε χρειαζόταν έβαζε τις φωνές! Αυτόν τον Κατσουράνη θέλει ο Παναθηναϊκός, για αυτόν τον λόγο τον απέκτησε και εφόσον συνεχίσει έτσι σίγουρα θα προσφέρει πολλά.

Όσον αφορά τους Λέτο και Σισέ, ο πρώτος έπαιξε σε όλο το β’ μέρος, ενώ ο «μπόμπερ» για ένα τέταρτο. Ασφαλή συμπεράσματα από την παρθενική τους εμφάνιση δεν μπορούν να βγουν, όμως και οι δύο έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη λίγο χρόνο προσαρμογής. Ο Αργεντινός ακραίος για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του και ο Γάλλος επιθετικός για να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση.

Σενάριο για Χίνκελ

Πολλά… πάρε- δώσε φαίνεται πως έχουν τις τελευταίες μέρες Παναθηναϊκός και Σέλτικ. Αρχικά, οι φήμες ανέφεραν ότι ο Σκοτσέζοι εξέταζαν την περίπτωση του Αντρέας Ίβανσιτς, ενώ λίγες μέρες αργότερα εμφανίστηκε- για λογαριασμό της ελληνικής ομάδας- το όνομα του Αντρέας Χίνκελ ως υποψήφιο για το δεξί άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», οι «πράσινοι» αναζητούσαν τρόπο να αποκτήσουν τον Γερμανό αμυντικό τουλάχιστον δανεικό, μια και το κόστος κανονικής μεταγραφής είναι αρκετά υψηλό (περί τα 3εκατ. ευρώ).

Η «SportDay» επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Κλάους Σάουντε, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πριν από δύο εβδομάδες ήρθε σε επαφή με ανθρώπους των «πρασίνων». Στον Παναθηναϊκό διαψεύδουν ότι ασχολούνται με τον 27χρονο άσο, ισχυριζόμενοι πως το μεταγραφικό πλάνο έχει ολοκληρωθεί εκτός αν προκύψει το επόμενο διάστημα κάποια εξαιρετική περίπτωση…

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x