Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Στο προσκήνιο του επιθετικού

Το τελευταίο διάστημα τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν «παγώσει» στον Ολυμπιακό, αφού ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει μετατεθεί για τον Αύγουστο. Οι διοικούντες είχαν υποστηρίξει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κινηθούν για την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη, όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα μάλλον θα συμβεί το αντίθετο. Στην Ελλάδα βρίσκεται απο το απόγευμα της Κυριακής η αποστολή του Ολυμπιακού, έπειτα από 10 μέρες προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το τελευταίο διάστημα τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν «παγώσει» στον Ολυμπιακό, αφού ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει μετατεθεί για τον Αύγουστο. Οι διοικούντες είχαν υποστηρίξει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κινηθούν για την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη, όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα μάλλον θα συμβεί το αντίθετο.

Ο λόγος είναι ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ζητήσει έναν φορ περιοχής, διότι ο Ντιόγο αγωνίζεται περισσότερο εκτός αυτής και ο Ματ Ντάρμπισαϊρ αισθάνεται νέες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ο Άγγλος επιθετικός έπαιξε στο χθεσινό φιλικό και μετά το τέλος του ματς είχε συνομιλία με τον Γεωργιανό τεχνικό, στον οποίο εξήγησε το μέγεθος του προβλήματός του.

Έτσι, δεν αποκλείεται τα δύο παραπάνω δεδομένα να αναγκάσουν τους Πειραιώτες να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την έλευση κάποιου στράικερ, αν και ο Κώστας Μήτρογλου ήταν χθες εκείνος που έβγαλε το φίδι από την τρύπα στο παιχνίδι με Μπόχουμ (3-3).

Στους νταμπλούχους Ελλάδας έχουν προταθεί διάφοροι παίκτες, όπως ο Αφόνσο Άλβες της Μίντλεσμπρο και ο Ουέλινγκτον της Κρουζέιρο, ωστόσο δεν πρόκειται για φθηνές περιπτώσεις. Οι ιθύνοντες επέμεναν και χθες ότι δεν έχουν επαφές για τον Κάριου (το ίδιο ανέφερε και ο μάνατζερ του Νορβηγού) και απομένει να φανεί αν θα προκύψει κάτι σύντομα ή η διοίκηση θα κάνει κι άλλη υπομονή.

Το θέμα του αριστερού χαφ

Σε ό,τι αφορά τη θέση του αριστερού μέσου, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Μαρκ Γκονζάλες. Τα δεδομένα της υπόθεσης είναι γνωστά: ο Ολυμπιακός προσφέρει στην Μπέτις το πολύ μέχρι 3 εκατ. ευρώ για να κάνει τον Χιλιανό διεθνή άσο δικό του.

Τα φαξ με προτάσεις μάνατζερ για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού πέφτουν βροχή στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού έχουν προταθεί παίκτης όπως ο Γκερέιρο (της Λέγκια), ο Λαζέν (της Οσέρ), ο Ομπράνιακ (Λιλ) και ο Νενέ (επέστρεψε στη Μονακό).

Ίσως υπάρξει εξέλιξη

Ωστόσο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί εντός της εβδομάδας κάποια μεταγραφική εξέλιξη, καθώς από αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες συσκέψεις στη διοίκηση και είναι αρκετά πιθανό οι παράγοντες της ομάδας να αποφασίσουν να προχωρήσει άμεσα κάποια περίπτωση. Ρόλο φυσικά θα παίξει και η άποψη του Κετσπάγια, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη δυναμική του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Λεντέσμα: «Ωραίο να παίζεις με τον Ντουντού»

Για τη συνεργασία του με τον Ντουντού μίλησε ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. «Είναι ποιοτικός παίκτης και πραγματικά είναι ωραίο να παίζεις μαζί του. Αλλά ποιοτικοί είναι και οι άλλοι παίκτες στα χαφ. Η συνεργασία μας θα βοηθήσει την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι καλός. Οσο περνά ο καιρός θα γίνεται καλύτερος», ανέφερε ο Αργεντινός μέσος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x