Stoiximan Super League

ΠΑΟ:Άρε(Σι)σε

Ο Παναθηναϊκός ήταν ουσιαστικός στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Γκλάντμπαχ και με τον Τζιμπρίλ Σισέ να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ, επιβλήθηκε με οι διοικούντες.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ουσιαστικός στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Γκλάντμπαχ και με τον Τζιμπρίλ Σισέ να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό γκολ, επιβλήθηκε με 1-0 των Γερμανών. Ικανοποιημένος από όσα είδε ο Τεν Κάτε. Θυμωμένος ο Γάλλος σούπερ σταρ με τον εαυτό του για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες. Επιστρέφουν σήμερα οι «πράσινοι». Θέλουν παίκτες νικητές οι διοικούντες.

Τεν Κάτε: «Χαρούμενοι με τον Τζιμπρίλ»

O Xεν Τεν Κάτε έμεινε ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από όλα όσα είδε στο χθεσινό τελευταίο φιλικό τεστ επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο την Γκλάντμπαχ. Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του έπαιξε καλύτερα από ό,τι στα προηγούμενα φιλικά της και έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε Καντέ, Σισέ και Μουν.

«Ο Τζιμπρίλ ήταν λίγο άτυχος σήμερα γιατί αν κοντρόλαρε λίγο καλύτερα, θα μπορούσε να πετύχει 3-4 γκολ. Αλλά πέτυχε το πρώτο του γκολ και είναι σημαντικό. Ο Σισέ θα βελτιώνεται όλο και πιο πολύ. Μπορούμε να δούμε τη διαφορά στους νέους και τους παλιούς παίκτες στη φυσική κατάσταση», ανέφερε για τον Γάλλο, ενώ για την αντικατάστασή του τόνισε: «Του είπα να ηρεμήσει. Δεν είναι έμπειρος ο διαιτητής και δεν αποκλείεται μετά να πηγαίνει και να λέει στους φίλους του "έβγαλα κόκκινη κάρτα στον Σισέ". Τον έβγαλα για να αποφύγω προβλήματα».

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Καντέ και μίλησε για τον Μουν. «Γνωρίζουμε τον Καντέ, τον έχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές. Τον έχει δει και ο Κώστας και το σκάουτινγκ. Ολες οι αναφορές ήταν θετικές. Ξέραμε τι παίκτης ήταν. Ο Φαν ντερ Λεμ μαζί με τον Αντωνίου τον είδαν ζωντανά. Γι' αυτόν τον λόγο τον πήραμε. Ειναι καλός παίκτης και θα γίνεται καλύτερος. Ο Μουν τα πήγε καλά, αλλά αμυντικά πρέπει να είναι πιο αποφασιστικός. Μερικές φορές είναι πολύ μαλακός».

Οσον αφορά τον αγώνα, είπε: «Με τη Χοφενχάιμ ήμασταν κουρασμένοι. Σ' αυτό δεν ήμασταν και κάναμε περισσότερα πράγματα. Σε δέκα μέρες έχουμε τα προκριματικά. Μερικές φορές έχω πει ότι θέλω να παίζουμε πιο γρήγορα. Προχωράμε πολλές φορές με την μπάλα ή στις φάσεις είμαστε κάποιες φορές αργοί. Πρέπει να παίζουμε πιο γρήγορα και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Η ισορροπία στο παιχνίδι μας πάντα ήταν καλή. Και τώρα με επιθετικούς ποιότητας, όπως ο Σισέ, ειδικά όταν είναι έτοιμοι από φυσική κατάσταση, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Και ο Κατσουράνης και ο Λέτο δεν είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Υπάρχει διαφορά με τους παλιούς παίκτες. Δείτε τον Καραγκούνη πόσο φρέσκος έδειξε».

Ο Πατέρας και οι σκάουτερ

Το «παρών» στο φιλικό έδωσε ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας. Είδε το πρώτο ημίχρονο από τις εξέδρες και το δεύτερο δίπλα στον πάγκο του ΠΑΟ. Στο ημίχρονο έβγαζε φωτογραφίες με ομογενείς οπαδούς που του έλεγαν να κάνει τα πάντα για να φέρει τον τίτλο στην ομάδα. Στο φιλικό ήταν και άνθρωπος της Σπάρτα Πράγας, αλλά και σκάουτερ γερμανικών ομάδων για Σιμάο και Σαλπιγγίδη.

Σισέ: «Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου»

O Γάλλος σούπερσταρ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, πέτυχε χθες το πρώτο του γκολ με την «πράσινη» φανέλα, αλλά δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα σήμερα, αλλά είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί έχασα πολλές και εύκολες φάσεις. Αλλά θα έρθουν τα γκολ. Θα μου πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα έρθουν. Σίγουρα με κάθε παιχνίδι που περνάει μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Αλλά ακόμα, όπως έχω ξαναπεί, είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου γιατί δεν μου αρέσει να χάνω εύκολες ευκαιρίες και εύκολα κοντρόλ. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε, όμως πρέπει εγώ και η ομάδα να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο γιατί δεν είναι αυτό το επίπεδό μας. Σήμερα το βράδυ θα κοιμηθώ, πάντως, επειδή κερδίσαμε και σκόραρα. Αλλά ακόμα πρέπει να δουλέψω και να βελτιώσω πολλούς τομείς».

Στον Γάλλο επισημάνθηκε το γεγονός ότι πέτυχε ένα αρκετά δύσκολο γκολ και είπε. «Είναι φορές που μπορεί να χάσω εύκολα γκολ και να βάλω τα πολύ δύσκολα. Θα προσπαθήσω να δουλέψω πάνω στα εύκολα και να αρχίσω να σκοράρω με μεγαλύτερη συχνότητα». Για την έως τώρα προετοιμασία υπογράμμισε: «Πιστεύω ότι δουλέψαμε αρκετά σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι. Σε κάθε φιλικό ήμασταν καλύτεροι από το προηγούμενο. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη Σπάρτα είναι σίγουρο ότι θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x