Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε του Μπόγρη στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Μπόγρης. Ο 20χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» (πιθανότατα για τέσσερα χρόνια) και αποτελεί το τρίτο απόκτημα της ομάδας, μετά τους Νικ Καλάθη και Μιλένκο Τέπιτς. Αυτό που είναι ακόμη ασαφές, είναι αν ο νεαρός άσος (2,08μ.) θα παραμείνει στο δυναμικό του «τριφυλλιού» ή θα δοθεί δανεικός (πιθανότατα στον Ηλυσιακό, από όπου αποκτήθηκε)

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Μπόγρης. Ο 20χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» (πιθανότατα για τέσσερα χρόνια) και αποτελεί το τρίτο απόκτημα της ομάδας, μετά τους Νικ Καλάθη και Μιλένκο Τέπιτς. Αυτό που είναι ακόμη ασαφές, είναι αν ο νεαρός άσος (2,08μ.) θα παραμείνει στο δυναμικό του «τριφυλλιού» ή θα δοθεί δανεικός-πιθανότατα στον Ηλυσιακό από όπου αποκτήθηκε-για να αποκτήσει παραστάσεις από την Α1.

Ο γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου του 1982 σέντερ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, όπου έχει 15 πόντους (60% στις βολές, 55% στα δίποντα) και 6,5 ριμπάουντ, σε 29,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Την περασμένη περίοδο, αγωνιζόμενος στην Α2 με τον Ηλυσιακό, είχε 9,4 πόντους (49% βολές, 58% δίποντα) και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 30 αγώνες.

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και για τον συμπαίκτη του Γιώργου Μπόγρη στην Εθνική ομάδα και τον Ηλυσιακό, Λεωνίδα Κασελάκη, αλλά είναι ακόμη άγνωστο αν θα αποκτηθεί ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ (2,03μ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x