Stoiximan Super League

Στο προσκήνιο ξανά ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο γνωστός εφοπλιστής συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Σωκράτη Κόκκαλη, με αντικείμενο συζήτησης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Την Γκρόνινγκεν αντιμετωπίζουν απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) οι «ερυθρόλευκοι». !

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο γνωστός εφοπλιστής συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Σωκράτη Κόκκαλη, με αντικείμενο συζήτησης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Την Γκρόνινγκεν αντιμετωπίζουν απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) οι «ερυθρόλευκοι». Ρήξη έξω μηνίσκου έχει υποστεί ο Τοροσίδης!

Συνάντηση Κόκκαλη – Μαρινάκη

Νέα συνάντηση είχαν σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο γνωστός εφοπλιστής επανέρχεται στο προσκήνιο, σε ό,τι αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Η κουβέντα έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τα παρακάτω:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Σ. Κόκκαλη και του Εφοπλιστή, κ. Β. Μαρινάκη, με αντικείμενο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε».

Πάει Τουρκία ο Φίχερ

Στην Κωνσταντινούπολη είναι πολύ πιθανό να μεταβεί εντός της εβδομάδας ο Χουάν Φίχερ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία. Ο μάνατζερ του Μπομπό θα προσκομίσει νέα πρόταση ή θα προσπαθήσει να πιέσει την Μπεσίκτας να βρεθεί μια λύση. Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να τηρούν σιγήν ιχθύος.

Ωστόσο, δεν διαψεύδουν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, επειδή κάποιοι υποψιάζονται ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Φίχερ, ώστε αν η τουρκική ομάδα δεχθεί το ποσό των 2-2,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη (όσα έδιναν εξαρχής οι Πειραιώτες), να προχωρήσει η μεταγραφή.

Παρόλα αυτά, χθες υπήρξε ένα σενάριο που ήθελε να κλείνει τελικά η συμφωνία σε ένα τέτοιο ποσό και να κρατήσει η Μπεσίκτας ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, που μπορεί να φτάσει και το 30-40%.

Σε ό,τι αφορά τον Μαρκ Γκονζάλες, τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να γίνει μια νέα προσέγγιση της Μπέτις για να φανεί ποια είναι η κατάσταση στο οικονομικό. Δεν αποκλείεται, αν βρεθεί πρόσφορο έδαφος, να ανεβεί ο Ολυμπιακός στα 3,5 ή ακόμα και στα 4 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Χιλιανό χαφ. Περίπτωση να βρεθεί φόρμουλα με συνιδιοκτησία και ποσοστό μεταπώλησης δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά ουδείς μπορεί να αποκλείσει να αλλάξει κάτι στην πορεία.

Αποκαλυπτήρια με προβλήματα…

Την πρώτη εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς του θα πραγματοποιήσει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και το φιλικό (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - ΝΕΤ) με τη Γκρόνινγκεν θα αποτελέσει ένα καλό τεστ για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος προβληματίζεται από τους τραυματισμούς που υπάρχουν.

Ο Γεωργιανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ντάρμπισαϊρ, Στολτίδη, Τοροσίδη, Γκαλέτι και Μαρέσκα. Έτσι, αναγκαστικά πρέπει να δοκιμαστεί ένα κέντρο με τους Λεντέσμα, Ντουντού, Ζαϊρί, Σοϊλέδη και πιθανότατα τον Γ. Παπαδόπουλο πίσω από τον Ντιόγο ή τον Μήτρογλου. Στην άμυνα θα αγωνιστούν, από δεξιά προς αριστερά, οι Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος και ένας εκ των Λεονάρντο ή Μπράβο.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αποφάσισε να γίνει το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (29/07)στις 21:15 ώρα Ελλάδας (είχε το δικαίωμα επιλογής ως γηπεδούχος). Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη αποφασίσει ο επαναληπτικός να γίνει την Τετάρτη 5 Αυγούστου στις 21:45 στο Καραϊσκάκη.

Από τα γραφεία της ΠΑΕ πέρασε χθες ο Κριστιάν Λεντέσμα. Όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιο του «λύκου» είναι για 2+1 χρόνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x