Stoiximan Super League

Ντάρμπισαϊρ: «Ανυπομονώ να επιστρέψω»

Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς έκανε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. «Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο www.olympiacos.org . Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Τις πρώτες δηλώσεις του μετά την πετυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς έκανε ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. «Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο www.olympiacos.org. Σήμερα εξάλλου αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Μαρούσι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Ολυμπιακού που με στήριξε, τους φιλάθλους μας για το ενδιαφέρον τους για μένα, τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου κ. Π. Νικολάου, τον γιατρό της ομάδας κ. Γ. Αναγνωστόπουλο και τον γιατρό κ. Κ. Κωνσταντινίδη για την απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζα, όπως επίσης το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, που με φρόντισαν τόσο πριν όσο κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα.Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στα γήπεδα για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Θα ήθελα τέλος, να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου στους αγώνες με τη Σλόβαν, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x