Euroleague

Ζέρβας: «Επιτυχημένη η εξόρμηση στη Βαρκελώνη - Ο Ολυμπιακός πλέον είναι το φαβορί στη σειρά με τα ματς στο ΣΕΦ»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή του από την Βαρκελώνη, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Τον… απόηχο από το ταξίδι του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη για τα πρώτα δύο παιχνίδια των playoffs με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικώς στην επιστροφή του αρχηγού, Κώστα Παπανικολάου, στα επόμενα ματς, με την απουσία του στη Βαρκελώνη να αποτελεί μεγάλο πλήγμα για το σύνολο του Μπαρτζώκα.


Κάνοντας τον απολογισμό από τα πρώτα δύο ματς, τόνισε μεταξύ άλλων πως «Έγινε η δουλειά στη Βαρκελώνη και θεωρείται επιτυχημένη η εξόρμηση στην Ισπανία».

Όπως ανέφερε, οι Πειραιώτες μπορούν να παίξουν ακόμα καλύτερα από τις πρόσφατες εμφανίσεις, ενώ θα πρέπει να βελτιωθούν στα φθηνά λάθη και στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ που τον «πλήγωσαν» στο Game 2.

Τέλος, εξέφρασε την άποψή του πως ο Ολυμπιακός είναι πλέον το φαβορί στη σειρά αφού έχει δύο παιχνίδια στην έδρα του, ενώ, σχολίασε το εκτεταμένο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα και μάλιστα σε παιχνίδια playoffs, εκεί όπου συνήθως οι προπονητές «κλείνουν» το ροτέισον.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x