Stoiximan Super League

Τριποτσέρης: «Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε»

Την άποψη ότι η Λάρισα πρέπει να αφήσει πίσω τον από την ΚR Ρέικιαβικ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, εξέφρασε ο Θοδωρής Τριποτσέρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος», είπε ο 23χρονος μπακ και τόνισε: «Uα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή, για να βγούμε ξανά στην Ευρώπη».

Την άποψη ότι η Λάρισα πρέπει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό της από την ΚR Ρέικιαβικ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, εξέφρασε ο Θοδωρής Τριποτσέρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος», είπε ο 23χρονος μπακ και τόνισε πως «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή, για να βγούμε ξανά στην Ευρώπη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τριποτσέρης:

«Είχαμε ένα δύσκολο έργο μετά το εις βάρος μας 2-0 του πρώτου αγώνα. Πιστεύαμε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε. Προηγηθήκαμε, αλλά στην ισοφάριση τελείωσαν όλα. Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά, μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0. Πήγαμε στα αποδυτήρια. Είπαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, όμως ήρθε το γκολ από τη Ρέικιαβικ και μας έκοψε τα πόδια».

Στη συνέχεια, ο παίκτης της ΑΕΛ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα: « Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία και αυτό θα βγει στο πρωτάθλημα. Πάει πέρασε και τώρα κοιτάμε μπροστά», είπε και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς: «Είναι πολύ σημαντικό προβάδισμα το 2-0, αλλά πιστεύαμε ότι θα το καταφέρναμε. Ήταν πολλές οι συγκυρίες και δεν τα καταφέραμε».

«Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή για να βγούμε ξανά στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε τον κόσμο να χαίρεται για την ομάδα της πόλης», υπογράμμισε ο 23χρονος μπακ και μίλησε για τις ευκαιρίες που παίρνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές: «Είναι σημαντικό ότι αποκτούν εμπειρίες τα νέα παιδιά και για τον σύλλογο που παρουσιάζει νέα ταλέντα».

Καταλήγοντας, ο Τριποτσέρης ανέφερε: «Έχουν γίνει μεγάλες μεταγραφές από τις τρεις ομάδες του κέντρου, όμως και οι υπόλοιπες έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις. Πιστεύω ότι φέτος θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι νωρίς να μιλάμε για τους στόχους μας. Μακάρι να κάνουμε την περσινή χρονιά. Πιστεύω ότι έχω κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν έχω δουλέψει ξανά έτσι».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης>

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x