Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Και ξαφνικά Ομπίνα!

Θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Βίκτορ Ομπίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport». Η ιταλική εφημερίδα ανέφερε ότι ο Νιγηριανός επιθετικός της Ίντερ προτιμά να αγωνιστεί στους Πειραιώτες παρά στη Νάπολι. Αύριο θα φανεί αν ο Λεντέσμα θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα με τη Σλόβαν. Την ανακοίνωση που προ ημερών είχε εκδώσει η ΠΑΕ, για το θέμα Μοριέντες, διέψευσε ο μάνατζερ του παίκτη. Νέα συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη.

Θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Βίκτορ Ομπίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport». Η ιταλική εφημερίδα ανέφερε ότι ο Νιγηριανός επιθετικός της Ίντερ προτιμά να αγωνιστεί στους Πειραιώτες παρά στη Νάπολι, η οποία ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την απόκτησή του.

Το κόστος της μεταγραφής του 22χρονου φορ υπολογίζεται στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2012 (σ.σ.: αποκτήθηκε πέρυσι από την Ίντερ). Ωστόσο, οι «νερατζούρι» δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού τον διεθνή στράικερ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 9 εμφανίσεις στο Campionato, σημειώνοντας 1 γκολ (στις 19/10/08 απέναντι στη Ρόμα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» από Έλληνα μάνατζερ και ίσως τις επόμενες ημέρες σημειωθεί εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αγωνία για Λεντέσμα

Αύριο θα φανεί αν ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Αργεντινός μέσος, όπως διαπίστωσε ο γιατρός του Ολυμπιακού, ταλαιπωρείται από λοίμωξη στο αναπνευστικό και η συμμετοχή του μέχρι στιγμής είναι αμφίβολη. Αν τελικά ο 31 ετών παίκτης δεν τα καταφέρει, τότε ο Τιμούρ Κετσπάγια υπολογίζει μόνο τον Ντουντού και τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Μάλιστα, ο Γεωργιανός δεν θα έχει ούτε τον Έντσο Μαρέσκα στη διάθεσή του, αφού ο Ιταλός είναι ανέτοιμος. Επίσης, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Κατσικογιάννη (σ.σ.: δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA) και τον Στολτίδη (σ.σ.: χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα).

Τα πλάνα του Κετσπαγια για τον αγώνα με τους Σλοβάκους θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις, όταν δείξει τι σκέφτεται εν όψει του πρώτου κρίσιμου αγώνα της σεζόν.

«Ετοιμος για τον Ολυμπιακό»

Την ανακοίνωση που προ ημερών είχε εκδώσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, διαψεύδοντας το θέμα Μοριέντες, διέψευσε ο Χίνες Καρβαχάλ και επιβεβαίωσε τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τη «SportDay». Ο μάνατζερ του Ισπανού επιθετικού τόνισε ότι ο πελάτης του ήταν μια… ανάσα από το να γίνει παίκτης των Πειραιωτών!

«Ο Φερνάντο δεν πιστεύει ότι υπάρχει καλύτερη λύση από αυτήν της Μαρσέιγ. Ολα ήταν έτοιμα για να πάει στον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα ήταν περισσότερο θέμα επιλογής απ' οτιδήποτε άλλο. Και τότε ήρθε το τηλεφώνημα από τη Μαρσέιγ και ο Φερνάντο τα ακύρωσε όλα», τόνισε ο κ. Καρβαχάλ, μιλώντας στο «maxifoot.fr».

Υπενθυμίζεται πως η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» ανέφερε ότι «η ΠΑΕ δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή».

Νέα συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη

Πολύ δύσκολα δεν θα μπει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο εφοπλιστής είχε στα μέσα της εβδομάδας συνάντηση με τον Σωκράτη Κόκκαλη και δεν αποκλείεται αύριο, που γυρίζει από ένα σύντομο ταξίδι του στο εξωτερικό, να έχει εκ νέου ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Έτσι, μόλις οι δύο άνδρες δώσουν τα χέρια, θα μπουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφές υποθέσεις της ομάδας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x