Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: «Κόλπο γκρόσο» με Μαντσίνι!

Τη μεταγραφική έκπληξη αναζητούν στον Ολυμπιακό και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τις τελευταίες εβδομάδες οι ιθύνοντες των Πειραιωτών. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρωταθλητής», υπό διαφορετικές συνθήκες οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Αμαντίνο Μαντσίνι!

Τη μεταγραφική έκπληξη αναζητούν στον Ολυμπιακό και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται τις τελευταίες εβδομάδες οι ιθύνοντες των Πειραιωτών. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρωταθλητής», υπό διαφορετικές συνθήκες οι «ερυθρόλευκοι» θα είχαν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Αμαντίνο Μαντσίνι! Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για «Τόρο».

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει μείνει εκτός πλάνων της Ίντερ από το τέλος της περασμένης σεζόν και οι υπεύθυνοι της ομάδας του Μιλάνου αναζητούν τρόπο να τον ξεφορτωθούν. Η Λιόν φάνταζε ως το πρώτο φαβορί για να αποσπάσει την υπογραφή του, αλλά στο «κόλπο» φαίνεται να μπήκε και ο Ολυμπιακός. Χθες το βράδυ ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι», Μάρκο Μπράνκα, αποκάλυψε σε συνάδελφο της «Tuttosport» ότι η ομάδα του έχει έρθει σε συμφωνία με τους νταμπλούχους Ελλάδας για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι!

Επόμενο βήμα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να συναινέσει ο ίδιος ο Μαντσίνι, κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει πολύ δύσκολο. Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων», ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επαναπροσέγγιση από πλευράς Ολυμπιακού, με την ελπίδα να πειστεί τελικά ο 28χρονος άσος να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών!

Αντίπαλος… δισεκατομμυρίων για Μαρκ Γκονζάλες!

Ό,τι κινήσεις προτίθεται να κάνει για την απόκτηση του Μαρκ Γκονζάλες, πρέπει να γίνουν άμεσα. Ειδάλλως παραμονεύει ο κίνδυνος να χαλάσει η υπόθεση και ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός να αναζητήσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με δηλώσεις του, ο πατέρας του αριστεροπόδαρου άσου της Μπέτις έδωσε διορία στον Ολυμπιακό να κάνει την επίσημη κίνησή του ως το τέλος της εβδομάδας, διαφορετικά ο γιος του θα αποδεχτεί την υψηλή πρόταση των Αράβων:

«Θα περιμένουμε και αυτή την εβδομάδα τον Ολυμπιακό, αλλά έχουμε πρόταση και μάλιστα εξαιρετική από ομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αν ο Ολυμπιακός δεν έρθει, τότε θα τη σκεφτούμε και μάλιστα πολύ σοβαρά, γιατί τα λεφτά είναι πολλά. Πάρα πολλά», ήταν τα λόγια του πατέρα του Γκονζάλες, ο οποίος ουσιαστικά έριξε το μπαλάκι στους «ερυθρόλευκους»!

• Επιβεβαιώνεται από πηγή του συλλόγου ότι ο Ομπίνα της Ίντερ έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά. Οι «νερατζούρι» είναι ανοιχτοί στον δανεισμό ή ακόμη και στην ολική πώληση των δικαιωμάτων του Νιγηριανού επιθετικού. Για το δεύτερο σενάριο απαιτούνται περί τα 2.5εκατ. ευρώ, ενώ το κασέ του παίκτη αγγίζει ετησίως το 1εκατ. ευρώ.

Τρίτο και καθοριστικό ραντεβού

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της εισόδου του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε πρώτη φάση ο γνωστός εφοπλιστής θα μιλήσει σήμερα με τον πρόεδρο, Σωκράτη Κόκκαλης, προκειμένου να «κλείσουν» την ημέρα του τρίτου τους ραντεβού. Σύμφωνα με πληροφορίε οι δύο άντρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι αύριο και θα μπουν στην ουσία (το ποσό που θα βάλει ο Μαρινάκης, πόσες μετοχές θα αγοράσει)…

Κετσπάγια: «Όχι με φουσκωμένα μυαλά»

Σοβαρούς και πειθαρχημένους θέλει να δει ο Τιμούρ Κετσπάγια τους ποδοσφαιριστές του στον πρώτο αγώνα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας (29/7). Για το λόγο αυτό στη χθεσινή προπόνηση έσπευσε να τους προειδοποιήσει πως τέτοιου είδους αγώνες χρειάζονται καθαρό μυαλό και σωστή νοοτροπία.

«Είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, για να μην την πατήσουμε. Πρέπει να πάμε με σωστή νοοτροπία και όχι με φουσκωμένα μυαλά. Και φυσικά όχι με τη νοοτροπία που ήρθατε πέρυσι στην Κύπρο για να μας αντιμετωπίσετε», ήταν το σχόλιο του Γεωργιανού τεχνικού, ο οποίος αναφερόμενος στα δυνατά και αδύνατα σημεία της αντιπάλου, έδωσε εντολή στους παίκτες του: «Να τους χτυπήσουμε στην αριστερή πλευρά τους, επειδή στο σημείο αυτό στην άμυνα έχουν πρόβλημα. Επίσης, είναι αργοί και στο κέντρο της άμυνας και έχουν αργές επιστροφές. Οταν τελειώνει μια φάση, αργούν, και μάλιστα αρκετά, να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Εμείς αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι καλή ομάδα και ίσως μας δώσει χώρο για να παίξει αυτή με αντεπίθεση».

Καλύτερα αισθάνεται ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος χθες ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Η συμμετοχή του όμως στο παιχνίδι της Τετάρτης παραμένει αμφίβολη και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x