Πόλο

Φέρτε μας τις ΗΠΑ!

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον σημαντικότερο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση είναι έτοιμα για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους. Σήμερα στις 22:00 (ΕΤ1) θα μπουν στην πισίνα και θα προσπαθήσουν να κάμψουν την αντίσταση των ΗΠΑ, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ρώμης και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον σημαντικότερο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση είναι έτοιμα για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας τους. Σήμερα στις 22:00 (ΕΤ1), θα μπουν στην πισίνα και θα προσπαθήσουν να κάμψουν την αντίσταση των ΗΠΑ, με στόχο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ρώμης και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου, του πρώτου για τις γυναίκες σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση κάθε άλλο παρά εύκολη θεωρείται. Μιλάμε για έναν αντίπαλο, ο οποίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην αποστολή της Εθνικής μας αντιλαμβάνονται τη δυσκολία, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους.

«Οι ΗΠΑ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από εμάς. Αλλά εμείς εδώ που φτάσαμε θα κάνουμε αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε για τη νίκη. Το θέλουμε το μετάλλιο και είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να το κατακτήσουμε. Την έχουμε την ψυχολογία. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχαμε είναι άθλος. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε ότι θα φύγουμε χωρίς μετάλλιο από τη Ρώμη», ήταν το πρώτο σχόλιο της Κικής Λιόση, η οποία πρόσθεσε:

«Αντικειμενικά στην οκτάδα περιμέναμε να προκριθούμε, αλλά στην τετράδα όχι. Παίξαμε, όμως, φανταστική άμυνα με την Αυστραλία και βρέθηκαν όλες οι κοπέλες σε καλή ημέρα. Έχουμε πολύ καλή χημεία. Είμαστε ήρεμες και έχουμε πάθος και θέληση. Αυτό φαίνεται μέσα στα παιχνίδια. Και εγώ αυτό έχω να το δω από το 2004».

Όσον αφορά την προετοιμασία, οι διεθνείς μας προπονήθηκαν χθες δύο φορές. Ο Γιώργος Μορφέσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x