Μπάμπης Χριστόγλου

Εκανε το αυτονόητο

SportDay

Οπως λέγαμε, το αποτέλεσμα είναι που μετράει σε τέτοια παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός καθάρισε με 2-0 την πρόκριση μέσα στην Μπρατισλάβα και ηρέμησε. Αυτό ήταν το ζητούμενο εξαρχής. Μέχρι εδώ έχει καλώς, αφού αποφεύχθηκαν φαινομενα Ανόρθωσης. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του Κετσπάγια με δύο γρήγορα γκολ, τα οποία έκοψαν τα πόδια των Σλοβάκων. Ομως, προσοχή! Κανείς δεν πρέπει να παρασυρθεί από αυτή τη νίκη.

Ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας. Πολύ αμφιβάλλω για το αν θα α κατάφερνε στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτή η Σλόβαν. Κενά ο Ολυμπιακός είχε και φάνηκαν. Στην άμυνα «έφαγε» πολλές φάσεις από μια μέτρια ομάδα. Λάθη που θα κόστιζαν κόντρα σε κανονικό αντίπαλο. Ακόμα θέλει πολλή δουλειά και περισσότερες λύσεις που θα έρθουν από τις μεταγραφές. Δεν υποτιμούμε τη νίκη.

Kάθε άλλο. Δεν υπήρχαν περιθώρια για απώλειες που θα αύξαναν την πίεση και το άγχος. Δεν μπορούμε, όμως, να δεχθούμε ότι η ομάδα θα μείνει έτσι, δίχως άλλες προσθήκες. Θέλει άμεσα αριστερό χαφ, διότι μπορεί ο Λεονάρντο να σκόραρε παίζοντας σε αυτή τη θέση, αλλά δεν είναι εξτρέμ. Αυτά είναι... αλχημείες που αρκούν για ματς όπως το χθεσινό, αλλά δεν αποτελούν επαρκείς λύσεις.

Περιμένουμε να προσαρμοστούν ο Μαρέσκα και ο Μέλμπεργκ και να επιστρέψει ο Τοροσίδης. Παράλληλα με την προσθήκη του επιθετικού και του αριστερού χαφ, ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει μια πολύ καλή ενδεκάδα. Αυτά για την ώρα. Ξαναλέω, όμως, ότι ο βαθμός επικινδυνότητας θα μεγαλώσει πάρα πολύ από τον ερχόμενο κιόλας γύρο, ο οποίος θα συνοδευθεί με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το αυτονόητο έκανε ο Ολυμπιακός με τη νίκη στην Μπρατισλάβα. Δεν πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x