Ελλάδα

Πρίντεζης: «Να δώσουμε το κάτι παραπάνω…»

Σημαντικές χαρακτήρισε ο Γιώργος Πρίντεζης τις απουσίες που υπάρχουν στην Εθνική ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο φόργουορντ της Μάλαγα μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως «πρέπει όλοι όσοι έχουμε μείνει να δώσουμε το κάτι παραπάνω στην ομάδα». «», τόνισε ο Γιόνας Καζλάουσκας, στο πλαίσιο της Media Day που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Σημαντικές χαρακτήρισε ο Γιώργος Πρίντεζης τις απουσίες που υπάρχουν στην Εθνική ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο φόργουορντ της Μάλαγα μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως «πρέπει όλοι όσοι έχουμε μείνει να δώσουμε το κάτι παραπάνω στην ομάδα». «Θέλω όλοι να παλεύουν», τόνισε ο Γιόνας Καζλάουσκας, στο πλαίσιο της Media Day που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ.

«Θεωρώ ότι φέτος θα δούμε διαφορετικό μπάσκετ από την Εθνική. Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Οι απουσίες είναι πολύ σημαντικές και θα πρέπει όλοι όσοι έχουμε μείνει να δώσουμε το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ο προπονητής στηρίζεται στην άμυνα και στο πειθαρχημένο γρήγορο παιχνίδι. Η Εθνική έχει το μικρόβιο που κοιτάει ψηλά και το μετάλλιο θα είναι πολύ καλό για εμάς», τόνισε o πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x