Μπάμπης Χριστόγλου

Μία νίκη δεν λύνει όλα τα προβλήματα

SportDay

Ολα καλά και όλα ωραία στον Ολυμπιακό; Επειδή νίκησε μία μέτρια ομάδα στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, σημαίνει ότι έλυσε όλα του τα προβλήματα; Αν αυτό πιστεύουν στον Πειραιά, τότε κάνουν μεγάλο λάθος, το οποίο θα το πληρώσουν μες στη χρονιά. Επαναλαμβάνω πως έκαναν το αυτονόητο. Ας ξαναδούν το παιχνίδι εκεί στον Πειραιά. Τόσους κενούς χώρους θα ξαναβρούν; Τόσο αδύναμη αντίπαλο; Θα ξαναπετύχουν τόσο γρήγορα γκολ;

Ας μην παρασυρόμαστε. Το θετικό είναι πως δεν θα υπάρχει άγχος για τη ρεβάνς. Αλίμονο αν συζητάμε για πρόκριση επί μιας σλοβακικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση άμεσα. Δεν ήταν όλα ρόδινα στο παιχνίδι. Δεν είδε κανείς ότι χρειάζεται άμεσα ο αριστερός χαφ; Οτι με τον Νταρμπισάιρ νοκ άουτ και τον Ντιόγο εκτός φόρμας είναι απαραίτητο να έρθει ο ψηλός φορ; Οτι η ομάδα δεν έχει στρώσει ακόμα; Πως δεξιά, δίχως τον Τοροσίδη, ο Ζεβλάκοφ δεν μπορεί να παίξει τη θέση; Δεν φέρνουμε την καταστροφή, αλλά ας μην υπερεκτιμούμε καταστάσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλές φιλοδοξίες και δεν μπορεί να περιορίζεται σε κάποιες λύσεις ανάγκης. Δεν είπαμε ότι ο Μέλμπεργκ, ο Λεντέσμα και ο Μαρέσκα δεν είναι καλοί παίκτες ή ότι ο Ζαϊρί δεν είναι καλή «ρεζέρβα». Δεν ξεχνάμε, όμως, ότι ήδη έχουν φύγει Μπελούτσι, Αντζας, Λέτο, Τζόρτζεβιτς, Πατσατζόγλου, Μενδρινός (συν τον Ντάρκο από τον περασμένο Γενάρη).

Μέχρι να ολοκληρωθεί όπως πρέπει το ρόστερ (αριθμητικά και ποιοτικά) και φυσικά έως την ώρα που ο Ολυμπιακός θα αποδώσει ποδόσφαιρο αξιώσεων σε διάρκεια αγώνων με σερί επιτυχιών, δεν θα έχει γίνει τίποτα παραπάνω από μία νίκη επί ενός αδύναμου αντιπάλου.

ΥΓ.: Τα βρήκαν και τα συμφώνησαν Κόκκαλης και Μαρινάκης στη συνάντηση που είχαν. Μάλιστα, ο ένας ανακοίνωσε και την επόμενη μεταγραφή, η οποία μάλιστα θα είναι και καλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x