Αγγλία

Διαψεύδει «μυθική» πρόταση για Μέσι η Σίτι

Σε διάψευση ισπανικών δημοσιευμάτων, που την ήθελαν να έχει κάνει πρόταση ύψους 113 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, προέβη η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα αρνήθηκε οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μπαρτσελόνα ή τον μάνατζερ του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Σε διάψευση ισπανικών δημοσιευμάτων, που την ήθελαν να έχει κάνει πρόταση ύψους 113 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, προέβη η Μάντσεστερ Σίτι. Η αγγλική ομάδα αρνήθηκε οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Μπαρτσελόνα ή τον μάνατζερ του Αργεντινού «σούπερ» σταρ.

Η επίσημη ανακοίνωση των «πολιτών» αναφέρει πως «η ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι δεν προέβη σε καμία πρόταση, για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Γνωρίζουμε πως ο Αργεντινός είναι ένας παγκοσμίου φήμης παίκτης, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο ανωτάτου επιπέδου, αλλά δεν έχουμε έρθει σε επαφή ούτε με την ομάδα του, ούτε με κάποιον από το περιβάλλον του αθλητή».

Τα ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η ομάδα του Μάντσεστερ είχε κάνει πρόταση ύψους 113 εκατομμυρίων ευρώ στους «μπλαουγκράνα», ενώ στον παίκτη προσέφεραν 11.5 εκατομμύρια ευρώ ως ετήσιες αποδοχές.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x