Stoiximan Super League

Σέντρα στις 22/23 Αυγούστου στη Σούπερ Λίγκα

Όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί και όχι με αναβολή μίας εβδομάδας θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αυτό αναμένεται να επικυρωθεί εντός της ημέρας από τα αρμόδια όργανα. Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σερίφ Τιρασπόλ για τα play-offs του Champions League θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου (ημέρα Τρίτη) και ο επαναληπτικός στις 26 του μήνα (ημέρα Τετάρτη), πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει ανάγκη να μετατεθεί η πρεμιέρα από τις 22/23 Αυγούστου κατά μία εβδομάδα

Όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί και όχι με αναβολή μίας εβδομάδας θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Αυτό αναμένεται επικυρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από τα αρμόδια όργανα. Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σερίφ Τιρασπόλ για τα play-offs του Champions League θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου (ημέρα Τρίτη) και ο επαναληπτικός στις 26 του μήνα (ημέρα Τετάρτη), πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει ανάγκη να μετατεθεί η πρεμιέρα από τις 22/23 Αυγούστου κατά μία εβδομάδα (29/30 Αυγούστου).

Αν ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού ήταν στις 19 (ημέρα Τετάρτη) και ο επαναληπτικός στις 25 Αυγούστου (ημέρα Τρίτη), δεν θα ήταν δυνατό να διεξαχθεί το ντέρμπι της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ στις 23 του μήνα. Ειδικά από τη στιγμή που και η «Ένωση» έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις (20 και 27 Αυγούστου), για το Europa League.

Η απόφαση της ΕΠΟ:

«Η εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος Super League 2009-2010. Η απόφαση που ελήφθη είναι σύμφωνη με τη θέση που είχε διατυπώσει και ανακοινώσει η ΕΠΟ από τις 17/7/2009 και η οποία επαναβεβαιώθηκε στις 4/8/2009, κατόπιν των σχετικών εγγράφων της Super League, δηλαδή να τηρηθεί το αρχικό αγωνιστικό πρόγραμμα, με ημερομηνία έναρξης 22-23 Αυγούστου 2009».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x