Stoiximan Super League

Η μπίλια στο κόκκινο, η γκίνια στο πράσινο

Ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό, αλλά κακή για τον Παναθηναϊκό ήταν η κλήρωση στα play-offs του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Σερίφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία, ενώ οι «πράσινοι» την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκοπό την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους. Οι πρώτοι αγώνες στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε Μολδαβία και ΟΑΚΑ αντίστοιχα στις 18 και 19 Αυγούστου αντίστοιχα και οι επαναληπτικοί σε «Καραϊσκάκη» και «Βιθέντε Καλντερόν» στις 26 και 25. Με Κοπεγχάγη ο ΑΠΟΕΛ.

Ευνοϊκή για τον Ολυμπιακό, αλλά κακή για τον Παναθηναϊκό ήταν η κλήρωση στα play-offs του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Σερίφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία, ενώ οι «πράσινοι» την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκοπό την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους. Βατό αντίπαλο θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΕΛ, καθώς θα βρεθεί στο δρόμο του η Κοπεγχάγη.

Οι πρώτοι αγώνες στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν σε Μολδαβία και ΟΑΚΑ αντίστοιχα στις 18 και 19 Αυγούστου αντίστοιχα και οι επαναληπτικοί σε «Καραϊσκάκη» και «Βιθέντε Καλντερόν» στις 26 και 25. Με Κοπεγχάγη ο ΑΠΟΕΛ.

Tρίτη 18/8: Σερίφ Τιρασπόλ-Ολυμπιακός
Τετάρτη 19/8: Παναθηναϊκός-Ατλέτικο Μαδρίτης

Τρίτη 25/8: Ατλέτικο Μαδρίτης-Παναθηναϊκός
Τετάρτη 26/8: Ολυμπιακός-Σερίφ Τιρασπόλ

Τα ζευγάρια της κλήρωσης

Η κλήρωση του τέταρτου προκριματικού γύρου των πρωταθλητών

Σερίφ Τιρασπόλ (Μολβαδία) - Ολυμπιακός (Ελλάδα)
Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) - Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
Βέντσπιλς (Λετονία) - Ζυρίχη (Ελβετία)
Κοπεγχάγη (Δανία) - ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) - Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία)

Η κλήρωση του τέταρτου προκριματικού γύρου των μη πρωταθλητών

Λιόν (Γαλλία) - Άντερλεχτ (Βέλγιο)
Σέλτικ (Σκωτία) - Άρσεναλ (Αγγλία)
Τιμισοάρα (Ρουμανία) - Στουτγκάρδη (Γερμανία)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλίας) - Φιορεντίνα (Ιταλία)
Παναθηναϊκός (Ελλάδα) - Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Οι πρώτοι αγώνες στην τέταρτη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 18-19 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 25-26 του ίδιου μήνα. Στις 27 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση της φάσης των ομίλων, όπου οι δέκα... επιζήσασες ομάδες από τα προκριματικά θα προστεθούν στις 22 που έχουν πάρει απευθείας το εισιτήριο για τα γκρουπ. Αυτές είναι οι Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Σεβίλλη, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Πόρτο, Άλκμααρ, Γιουβέντους, Ρέιντζερς, Μαρσέιγ, Ντιναμό Κιέβου, Μπορντό, Μπεσίκτας, Βόλφσμπουργκ, Σταντάρ Λιέγης, Ρούμπιν Καζάν και Ουνιρέα.

Οι ομάδες που θα αποκλειστούν στα play-offs του Champions League θα πάρουν μέρος στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x