Stoiximan Super League

Γκουτιέρες: «Δεν λέω ''όχι'' στον Ολυμπιακό»

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Γιόνας Μανουέλ Γκουτιέρες, μιλώντας στη «SportDay». Ο Αργεντινός εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Πειραιώτες την καριέρα του, «εφόσον δεχτώ μια προσφορά που θα με καλύπτει από οικονομικής πλευράς, δεν λέω "όχι" στον Ολυμπιακό». Αρκετοί είναι οι τραυματισμοί που προέκυψαν μετά το τέλος του με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του επιβεβαίωσε ο Γιόνας Μανουέλ Γκουτιέρες, μιλώντας στη «SportDay». Ο Αργεντινός εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στους Πειραιώτες την καριέρα του, «εφόσον δεχτώ μια προσφορά που θα με καλύπτει από οικονομικής πλευράς, δεν λέω "όχι" στον Ολυμπιακό».

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Γκουτιέρες στη «SportDay»:

Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή σου;

«Ναι. Την Πέμπτη με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης μου και μου μετέφερε το ενδιαφέρον του ελληνικού συλλόγου. Μου είπε ότι τον κάλεσε άνθρωπος της ομάδας και τον ρώτησε αν είμαι διατεθειμένος να πάω στον Ολυμπιακό».

Εσύ τι του απάντησες;

«Εγώ είπα ότι έχω άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ, αλλά δεν θα έλεγα "όχι" σε μια πρόταση που θα ήταν συμφέρουσα. Εφόσον δηλαδή δεχτώ μια προσφορά που θα με καλύπτει από οικονομικής πλευράς, δεν λέω "όχι" στον Ολυμπιακό. Φυσικά θα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους και οι δύο σύλλογοι».

Ο ατζέντης σου σε ενημέρωσε για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις;

«Μου είπε ότι η εβδομάδα που έρχεται θα είναι κρίσιμη. Από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις, διότι περιμένει νέα επαφή από την πλευρά του Ολυμπιακού. Οπότε αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω γι' αυτό το θέμα».

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του παίκτη, Πέδρο Μπράβο, δεν αρνήθηκε στη «SportDay» ότι οι «ερυθρόλευκοι» καλοβλέπουν τον πελάτη του, αλλά θέλησε να τηρήσει σιγήν ιχθύος: «Δεν έχω να σας πω κάτι. Πάρτε με την επόμενη εβδομάδα». Όπως γίνεται αντιληπτό, μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Γκουτιέρες, του οποίου η τιμή θα κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια και ήταν ένας από τους λόγους για τον οποίο οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, εκτός του Γκουτιέρες, βρίσκονται τα ονόματα του Νενέ της Μονακό, του Κανγκά Ακαλέ της Λανς, του Σίμον Βούκσεβιτς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και του Ρότζερ Γκερέιρο της Λέγκια Βαρσοβίας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x