Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Ελπίζει για Μαντσίνι-Ομπίνα

Την πίστη ότι θα καταφέρουν στο τέλος να πείσουν έναν εκ των Μαντσίνι ή Ομπίνα να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Superleague εκφράζουν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κάνουν υπομονή και θεωρούν ότι όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι πιθανότητες ο πρώτος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Την πίστη ότι θα καταφέρουν στο τέλος να πείσουν έναν εκ των Μαντσίνι ή Βίκτορ Ομπίνα να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στη Superleague εκφράζουν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες κάνουν υπομονή και θεωρούν ότι όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι πιθανότητες ο πρώτος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με τους «νερατζούρι» για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού (σ.σ.: βάζοντας μάλιστα και κάποια οψιόν αγοράς) του Βραζιλιάνου εξτρέμ, αλλά εκείνος είχε εμφανιστεί αρνητικός.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ομπίνα, η υπόθεση του Νιγηριανού είναι πιο εύκολη, αλλά δεν είναι εκείνο που ζητάει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος πιέζει, δεν αποκλείεται ο Γεωργιανός τεχνικός να δεχθεί τον παίκτη που είναι αρκετά ποιοτικός.

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Γκουτιέρες θεωρείται σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τη Νιούκαστλ, αφού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός μέσος κλήθηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα στην αποστολή της πατρίδας του (για το φιλικό με τη Ρωσία στη Μόσχα), ωστόσο περιμένει να μάθει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως αναφέρει η «SportDay», μάνατζερ που γνωρίζουν την υπόθεση θεωρούν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας μπορούν να αποκτήσουν δανεικό τον 26χρονο παίκτη για ένα χρόνο και να συζητήσουν του χρόνου το καλοκαίρι αν θα τον κάνουν δικό τους.

Παίζουν με Σερίφ Γκαλέτι, Ντουντού και Λεντέσμα

Καμία δεν εμπνέει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού η κατάσταση των Γκαλέτι, Ντουντού και Λεντέσμα. Ο πρώτος έχει ένα χτύπημα στο αριστερό ισχίο, αλλά από αύριο αναμένεται να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Ντούντου (που αποχώρησε με ελαφρύ διάστρεμμα από το παιχνίδι με την Τότεναμ). Σε ό,τι αφορά τον «Λύκο», ο Αργεντινός έχει μια κάκωση στο δεξί γόνατο και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα. Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα εξεταστούν εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και όλα δείχνουν ότι θα προλάβουν το πρώτο παιχνίδι με τη Σερίφ.

Κετσπάγια: «Προχωράμε με αυτούς που έχουμε»

Στο παιχνίδι με τη Σερίφ Τιρασπόλ έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια στραμμένη την προσοχή του. Ο Γεωργιανός κλήθηκε να μιλήσει για μεταγραφικά ζητήματα, αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. «Κέρδος ήταν η συμμετοχή κάποιων παιδιών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορεί να μην ήταν επίσημο παιχνίδι, αλλά επρόκειτο για ένα πάρα πολύ δυνατό ματς. Η Τότεναμ είναι πολύ γεμάτη ομάδα, με δυνατή επίθεση και παίκτες που είναι πολύ καλοί», δήλωσε ο 41 προπονητής για το παιχνίδι με την Τότεναμ και ερωτηθείς αν οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω τώρα για τα μεταγραφικά. Αυτούς έχουμε τώρα, όπως έχω πει πολλές φορές, και με αυτούς θα προχωρήσουμε. Τουλάχιστον σε αυτό το διάστημα. Και να έρθουν τώρα οι νέοι παίκτες, δεν θα είναι έτοιμοι. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Μέλμπεργκ: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ολοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε Σουηδική εφημερίδα και αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα όσο και για τους λόγους που έφυγε από τη Γιουβέντους. «Ημασταν για προετοιμασία στην Ολλανδία και μπήκα για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Ημουν υγιής και έπαιξα σε όλα τα ματς. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, με νέο προπονητικό κέντρο και γήπεδο, αλλά και πολύ καλή οργάνωση», είπε ο διεθνής αμυντικός και αναφέρθηκε στη «Γηραιά Κυρία», λέγοντας: «Πέρασα καλά στη Γιουβέντους και έπαιξα πολύ. Αλλά προς το τέλος η απόδοσή μας έπεσε και ο Ρανιέρι απολύθηκε. Ηρθε νέος προπονητής, ο Φεράρα, άλλαξε ο τρόπος προπόνησης, ήρθε και ο Καναβάρο, οπότε ένιωσα ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για μένα. Θα ήταν δύσκολο ένας Ιταλός προπονητής να αφήσει έξω τον αρχηγό της εθνικής Ιταλίας σε χρονιά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν είναι ότι ήθελα να δραπετεύσω από τη Σέριε Α, αλλά υπάρχουν και άλλα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε άνοδο».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x