Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Πλάνο δράσης

Προσηλωμένοι στον πρώτο αγώνα των play-offs του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο την Τετάρτη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ είναι όλοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Σχήμα 4-3-2-1 ετοιμάζει ο Χενκ Τεν Κάτε για να αντιμετωπίσει τους «ροχιμπλάνκος». Ποιες οι πρώτες σκέψεις για την ενδεκάδα. Στην αναμονή οι μεταγραφές. Φύλλο και φτερό κάνουν οι Μαδριλένοι το παιχνίδι των «πρασίνων».

Προσηλωμένοι στον πρώτο αγώνα των play-offs του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο την Τετάρτη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ είναι όλοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Η προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με τον Χενκ Τεν Κάτε να προετοιμάζεται για την… αναχαίτιση των σπουδαίων μεσοεπιθετικών που διαθέτουν οι «ροχιμπλάνκος».

Το πιθανότερο πλάνο δράσης είναι το 4-3-2-1. Απόντος του Καντέ, που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά και του τιμωρημένου Σαριέγκι, η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται κατά τα φαινόμενα από τους Μουν (δεξιού μπακ), Σπυρόπουλο (αριστερό μπακ), Βύντρα και Μπιέρσμιρ (στόπερ). Η τριάδα των αμυντικών χαφ, που θα έχει πολλή δουλειά κόντρα στην Ατλέτικο, θα αποτελούν πιθανότατα οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο και Σιμάο. Μπροστά τους θέση θα έχει ο Καραγκούνης και πιθανότατα ο Σαλπιγγίδης, ενώ ο Σισέ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Ασφαλώς δεν θα πρέπει να αποκλειστούν οι εκπλήξεις, κάτι που άλλωστε συνηθίζει ο Τεν Κάτε. Οι Γκάμπριελ (που έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα αλλά μάλλον θα είναι ετοιμοπόλεμος) και Λέτο διεκδικούν μία θέση στα χαφ, αν προτιμηθεί ο Καραγκούνης δίπλα στους Σιμάο και Ζιλμπέρτο και ταυτόχρονα ο Κατσουράνης αγωνιστεί σαν στόπερ δίπλα στον Βύντρα, αντί του άπειρου Μπιέρσμιρ.

Οι μεταγραφές μπορούν να περιμένουν

Εν όψει Ατλέτικο Μαδρίτης, κάθε άλλο ζήτημα τίθεται στο περιθώριο. Το ενδεχόμενο απόκτησης κεντρικού αμυντικού είναι ανοικτό, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει εξέλιξη πριν το πρώτο ματς με τους «ροχιμπλάνκος». Ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στους «πράσινους», χωρίς να είναι καθόλου βέβαιο πως τελικά θα υπάρχει και τρίτη προσθήκη κεντρικού αμυντικού αυτό το καλοκαίρι. Πιθανό είναι επίσης να αποκτηθεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Βιντεοθεραπεία η Ατλέτικο

Με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή αντιμετωπίζει η Ατλέτικο τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Ο Άμπελ Ρεσίνο και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει πολλά βίντεο για την ανάλυση του τρόπου του παιχνιδιού των «πρασίνων», ενώ έχουν «φακελωθεί» οι παίκτες που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, όπως οι Καραγκούνης και Σισέ. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας, Σέρχιο Ασένχο, έχει πάρει αναφορά με τον τρόπο που οι παίκτες του Παναθηναϊκού εκτελούν πέναλτι, ώστε να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν Και η αποστολή θα έρθει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x