Stoiximan Super League

Απόλυτη ισορροπία…

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση της SKODA Ξάνθης, που υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα «Πηγάδια», στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, πήραν από ένα βαθμό και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο πρώτο τους επίσημο ματς για τη σεζόν 2009-10. «Έχουμε τις βάσεις για να παραμείνουμε στη Super League», ο Γιώργος Παράσχος.

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση της SKODA Ξάνθης, που υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στα «Πηγάδια», στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, πήραν από ένα βαθμό και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις στο πρώτο τους επίσημο ματς για τη σεζόν 2009-10. Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Ιωαννίνων στο 34' με τον Τζάνη ενώ την ισορροπία στον αγώνα έφερε ο Μαρσελίνιο στο 58'. «Έχουμε τις βάσεις για να παραμείνουμε στη Super League», τόνισε ο Γιώργος Παράσχος.

Το ματς:

«Γιατρειά» στο πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας, που παρουσίασε ο ΠΑΣ Γιάννινα στα φιλικά της προετοιμασίας, φαίνεται ότι κατάφερε να βρει ο Γιώργος Παράσχος. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πάρει ο «Άγιαξ» της Ηπείρου τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του, αποχωρώντας από τα «Πηγάδια».

Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε στα παλιά του τα λημέρια, όντας στο τιμόνι της ομάδας της Ηπείρου μόλις στην πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Oι παίκτες του ΠΑΣ μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχαν καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας. Άσκησαν πίεση στα καρέ της Ξάνθης τόσο στο 21’ όσο και στο 23’ με τα σουτ του Μπαλάφα και του Μπακαγιόκο αντίστοιχα.

Η πίεση αυτή, ωστόσο, απέφερε καρπούς στο 34’ όταν και μπήκε το πρώτο γκολ για τη φετινή σεζόν της Super League. Ο Τζάνης άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης νικώντας με ιδανικό πλασέ τον γκολκίπερ της SKODA, Γκσπούρνινγκ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν αλάνθαστος και είχε πολύ καλή παρουσία.

Εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίασαν οι δύο ομάδες με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης. Ο ρυθμός του δεύτερου μέρους ήταν φρενήρης με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται σαφώς ανώτεροι.

Οι αλλαγές του δευτέρου μέρους έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα του Βόλφγκανγκ Βολφ. Τόσο ο Λουτσιάνο όσο και ο Μαρσελίνιο έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας αυτοπεποίθηση στους οπαδούς της Ξάνθης, που βρέθηκαν στα "Πηγάδια", προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Μάλιστα ο Μαρσελίνιο κατάφερε να φέρει την απόλυτη ισορροπία στο ματς στο 58’ με ιδανικό πλασέ ύστερα από σέντρα του Κιντάνα.

Το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη(Βόλφγκανγκ Βολφ): Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Τζιωρτζόπουλος, Ταϊντέρ, Ριζογιάννης(46' Λέιτε) , Βάλλας, Στρμπα, Κωστούλας, Κιντάνα, Πόι(85' Σουάνης), Αλσαΐφι(46' Λουτσιάνο),

ΠΑΣ Γιάννινα(Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Ντάσιος (78' Σαϊτιώτης), Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Σκαρντουέλι, Ανδράλας, Μπαλάφας, Μενδρινός, Τζάνης (62' Στάθης), Μπακαγιόκο (70' Κανακούδης), Ντιμπαλά.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x