Stoiximan Super League

AEK: Πάει για Γκιγέρμο Μαρίνο

Τον 28χρονο μέσο της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγέρμο Μαρίνο, φαίνεται πως έχει βάλει στο «στόχαστρό» της η ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μέσος, με ιταλικό διαβατήριο, μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί χαφ αλλά και ως «δεκάρι» και αν τελικά αποκτηθεί (με τη μορφή δανεισμού) θα λύσει τα χέρια του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δύσκολα του Γιάχιτς. Έρχεται την Τρίτη ο Νέμεθ. Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ζεράλντο. Το μυαλό όλων από σήμερα στη Βασλούι. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.

Τον 28χρονο μέσο της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγέρμο Μαρίνο, φαίνεται πως έχει βάλει στο «στόχαστρό» της η ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μέσος, με ιταλικό διαβατήριο, μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί χαφ αλλά και ως «δεκάρι» και αν τελικά αποκτηθεί (με τη μορφή δανεισμού) θα λύσει τα χέρια του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Δύσκολα του Γιάχιτς. Έρχεται την Τρίτη ο Νέμεθ. Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ζεράλντο. Κινδύνευσε από τη φωτιά το σπίτι του Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και αρκετών συνεργατών του. Το μυαλό όλων από σήμερα στη Βασλούι. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.

Συζητήσεις με την Μπόκα για τον δανεισμό του Μαρίνο

Η απόκτησή του δεν θα είναι εύκολη για την ΑΕΚ, διότι η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί στην Αργεντινή και η Μπόκα μπορεί μεν να παραχωρήσει παίκτες, αλλά όχι και να αγοράσει. Κάτι που σημαίνει πως αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσει τον Γκιγέρμο Μαρίνο, ο οποίος φαίνεται να διατίθεται με δανεισμό έναντι 300.000-500.000 ευρώ και οψιόν αγοράς 1-2 εκατ. ευρώ. Περίπτωση ανάλογη με του Γκρασιάν, ο οποίος παραχωρήθηκε στον Αρη.

Επαφή για Σιβέλι- Δύσκολα για Γιάχιτς

Από την προηγούμενη εβδομάδα, ο 25χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Ρενάτο Σιβέλι, προτάθηκε στην ΑΕΚ και οι άνθρωποί της εξέταζαν την περίπτωση του πρώην παίκτη της Μαρσέιγ. Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος του «Δικεφάλου» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του κεντρικού αμυντικού. Κάποια εξέλιξη δεν υπήρχε, αλλά ο παίκτης είναι στις πρώτες επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας θα ήθελε πολύ για την άμυνα τον Γιάχιτς του Αρη που μπορεί να παίξει και αμυντικός μέσος, αλλά οι ενδείξεις δεν ήταν χθες θετικές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατεβαίνει κάτω από τις 900.000 ευρώ, η ΑΕΚ κρίνει ότι δεν πρέπει να ανέβει πάνω από τις 600.000. Η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη για την περίπτωση του Βόσνιου διεθνούς παίκτη.

Έρχεται ο Νέμεθ

Την Τρίτη πιθανότατα θα φτάσει στη χώρα μας ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο 20χρονος Ούγγρος επιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος παραχωρήθηκε στην «Ένωση» με τη μορφή δανεισμού, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην ομάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός του Ζεράλντο

Ο Ζεράλντο Άλβες τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της «Ένωσης» και οι γιατροί διαπίστωσαν κάκωση αριστερού άκρου ποδός. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία κι αυτό είναι θετικό, αφού μετά την αποχώρηση του Κυργιάκου, ένας τραυματισμός του Ζεράλντο θα άφηνε «γυμνή» την ΑΕΚ εν όψει του καθοριστικού αγώνα με τη Βασλούι. Κατά τα άλλα, κάκωση δεξιού αντίχειρα υπέστη ο νεαρός Μανωλάς, ενώ ο Καφές ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Γεωργέας, που επίσης προέρχεται από τραυματισμό, δούλεψε στο γυμναστήριο.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Τέθηκαν από το πρωί της Δευτέρας σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Βασλούι για τα play-offs του Europa League. Λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x