Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Φήμες για Ζόνας

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ζόνας από την Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Τον 28χρονο μέσο της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγέρμο Μαρίνο, φαίνεται πως έχει βάλει στο «στόχαστρό» της η «Ένωση», αλλά τα γκολ που πέτυχε χθες δυσκολεύουν την περίπτωσή του. Εμπόδια για Γιάχιτς, στα υπόψη ο Σιβέλι για την άμυνα.

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ζόνας από την Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 25χρονος άσος (1,81μ.) έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ το 50% των δικαιωμάτων του κατέχει η Γκρέμιο και το υπόλοιπο ποσοστό μοιράζονται η Σάντος και εταιρεία μάνατζερ. Στο τρέχον πρωτάθλημα έχει 8 γκολ σε 18 εμφανίσεις, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από Γκουαρανί και Σάντος.

Βρήκε ώρα...

Τον 28χρονο μέσο της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγέρμο Μαρίνο, φαίνεται πως έχει βάλει στο «στόχαστρό» της η ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μέσος, με ιταλικό διαβατήριο, μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί χαφ αλλά και ως «δεκάρι» και αν τελικά αποκτηθεί (με τη μορφή δανεισμού) θα λύσει τα χέρια του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η περίπτωσή του βέβαια έγινε αυτομάτως πιο δύσκολη, από τη στιγμή που το βράδυ της Κυριακής, περνώντας ως αλλαγή, πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση της Μπόκα Τζούνιορς με την Αρχεντίνος, για το πρωτάθλημα της χώρας.

Επαφή για Σιβέλι- Δύσκολα για Γιάχιτς

Από την προηγούμενη εβδομάδα, ο 25χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, Ρενάτο Σιβέλι, προτάθηκε στην ΑΕΚ και οι άνθρωποί της εξέταζαν την περίπτωση του πρώην παίκτη της Μαρσέιγ. Χθες, σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωπος του «Δικεφάλου» επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του κεντρικού αμυντικού. Κάποια εξέλιξη δεν υπήρχε, αλλά ο παίκτης είναι στις πρώτες επιλογές του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας θα ήθελε πολύ για την άμυνα τον Γιάχιτς του Αρη που μπορεί να παίξει και αμυντικός μέσος, αλλά οι ενδείξεις δεν ήταν χθες θετικές. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατεβαίνει κάτω από τις 900.000 ευρώ, η ΑΕΚ κρίνει ότι δεν πρέπει να ανέβει πάνω από τις 600.000. Η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη για την περίπτωση του Βόσνιου διεθνούς παίκτη.

Έρχεται ο Νέμεθ

Σήμερα το βράδυ θα φτάσει στη χώρα μας ο Κρίστιαν Νέμεθ. Ο 20χρονος Ούγγρος επιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος παραχωρήθηκε στην «Ένωση» με τη μορφή δανεισμού, θα περάσει την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενταχθεί στην ομάδα και θα ξεκινήσει προπονήσεις.

Δείχνει ενδεκάδα

Τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στη Βασλούι την Πέμπτη θα αποκαλύψει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο τραυματισμός του Ζεράλντο Άλβες στη χθεσινή προπόνηση δεν εμπνέει ανησυχία και θα είναι στο πλευρό του Μαϊστόροβιτς στο κέντρο της άμυνας.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια

Τέθηκαν από το πρωί της Δευτέρας σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης απέναντι στη Βασλούι, για τα play-offs του Europa League. Λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x