Stoiximan Super League

Τεν Κάτε: «Για την περηφάνιά μας»

Ο Χενκ Τεν Κάτε υποστήριξε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα και πρόσθεσε: «Εχουμε πιθανότητες. Θα παίξουμε για την περηφάνια μας και το κύρος μας. Εχουμε ακόμη 90 λεπτά παιχνιδιού». «Ότι πει ο προπονητής για μεταγραφές», ο Νίκος Πατέρας.

Ο Χενκ Τεν Κάτε υποστήριξε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ότι στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα και πρόσθεσε: «Εχουμε πιθανότητες. Θα παίξουμε για την περηφάνια μας και το κύρος μας. Εχουμε ακόμη 90 λεπτά παιχνιδιού». «Ότι πει ο προπονητής για μεταγραφές», δήλωσε ο Νίκος Πατέρας.

Τεν Κάτε: «Για την περηφάνια μας»

Ο Χενκ Τεν Κάτε γνωρίζει καλά ότι ο Παναθηναϊκός καλείται αύριο να κάνει ένα θαύμα, για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ. «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και πολλές φορές και θαύματα», είπε ο Ολλανδός, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του παιχνιδιού με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Τεν Κάτε πρόσθεσε: «Σίγουρα η Ατλέτικο είναι καλή ομάδα, θα παίξει μπροστά στο κοινό της, εμείς όμως έχουμε πιθανότητες. Θα παίξουμε για την περηφάνια και κύρος μας, έχουμε ακόμη 90 λεπτά μπροστά μας».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές που πλήττουν την Βορειοανατολική Αττική και στο πόσο έχουν επηρεάσει την ομάδα: «Δεν είναι μόνο το ψυχολογικό. Υπάρχουν παίκτες που ζουν κοντά στις πυρκαγιές. Χθες δεν προπονηθήκαμε, λόγω του μολυσμένου αέρα. Αυτό δημιουργεί κάποιον εκνευρισμό και πρόβλημα. Δεν είναι κατάσταση ευνοϊκή».

Οσο για την απουσία του Καραγκούνη, ο Τεν Κάτε είπε: «Είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες και πολλοί νέοι με καρδιά. Αυτό θα χρειαστεί αύριο. Πολύ καρδιά».

Σαριέγκι: «Να παίξουμε έξυπνα»

Ο Γιόσου Σαριέγκι τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν: «Το πρώτο απ’ όλα να μην κάνουμε κανένα λάθος και να μην δεχτούμε γκολ. Εάν συμβεί αυτό θα είναι καθοριστικό. Συγχρόνως θα πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να πετύχουμε δύο γκολ. Αυτό είναι το πλάνο μας. Εύκολο δεν είναι. Είναι δύσκολο, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε πάνω τους, να μην τους αφήσουμε καμία ευκαιρία να μας κάνουν γκολ. Η Ατλέτικο είχε το ρόλο του φαβορί από την αρχή. Όμως αυτό το γεγονός διευκολύνει το έργο μας, αφού πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Εμείς θα παίξουμε περήφανα, χωρίς άγχος και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει. ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x