Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Πήρε Γιάχιτς και Άρτσε

Παίκτης της ΑΕΚ είναι οριστικά και με κάθε επισημότητα ο Σανέλ Γιάχιτς. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 28χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Ευτυχισμένος που έρχομαι στην ΑΕΚ» δήλωσε ο . Μάχη δίνει η «Ένωση» για τον Ζόνας. Παραμένει ο Τζεμπούρ.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι οριστικά και με κάθε επισημότητα ο Σανέλ Γιάχιτς. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 28χρονο μεσοαμυντικό, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 320.000 ευρώ ετησίως. Η «Ένωση» συμφώνησε στις 590.000 ευρώ με τον Άρη (για δύο ισόποσες δόσεις που θα πάρει φέτος και του χρόνου) για την απόκτηση του Βόσνιου ποδοσφαιριστή. Να σημειωθεί ότι στη συμφωνία των δύο ομάδων δεν έχουν οριστεί ούτε ποσοστό μεταπώλησης ούτε άλλα επιπλέον μπόνους από τις συμμετοχές που θα έχει ο ποδοσφαιριστής με την ΑΕΚ και τη Βοσνία.

«Χαίρομαι που ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ τον Άρη που με άφησε να φύγω. Ο Μπάγεβιτς με ήθελε και τώρα υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Πρέπει να πηγαίνει πάντα για πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πρέπει να το διεκδικεί συνέχεια», ανέφερε κατά την άφιξή του στην Αθήνα λίγες ώρες νωρίτερα ο Γιάχιτς, ο οποίος θα μεταβεί στην πατρίδα του, αφού έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα.

Έκλεισε ο Άρτσε

Ο Μπιάνκι Άρτσε θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ και η μεταγραφή του αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη. Ο 22χρονος αμυντικός θα αποκτηθεί δανεικός έναντι 300.000 ευρώ από τη Σαν Λορέντζο για έναν χρόνο, ενώ η οψιόν αγοράς του ορίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Το παλεύει για Ζόνας

Μάχη με το… χρόνο και τους σκληρούς διαπραγματευτές από τη Βραζιλία δίνει η ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Ζόνας και να καλύψει το κενό στην επίθεσή της. Η πρόταση για τον 25χρονο φορ της Γκρέμιο ήταν ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά οι απαιτήσεις της άλλης πλευράς ήταν 1,8 εκατ. ευρώ. Κάποια «παράθυρα» επιτρέπουν στη διοίκηση της ΑΕΚ να συνεχίσει τη διεκδίκηση του παίκτη για λίγες ακόμη ώρες.

Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης Παυλής παρέμεινε στο ρόστερ της ΑΕΚ και δεν δόθηκε δανεικός σε άλλη ομάδα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ράφικ Τζεμπούρ. Για τον Γαλλοαλγερινό φορ εκδήλωσαν ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Πανιώνιος, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

Φιλικό με Θρασύβουλο

Ελλείψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ΑΕΚ «έκλεισε» ένα φιλικό για την προσεχή Κυριακή. Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής (20:00), σε ένα ματς που ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής.

Διαρκείας… τέλος

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα περίοδο ολοκληρώνεται την προσεχή Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότεροι από 17.000 φίλαθλοι της ομάδας αγόρασαν κάρτα διαρκείας, αριθμός που κρίνεται πολύ ικανοποιητικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x