Stoiximan Super League

«Η Εθνική τα καταφέρνει…»

Βέβαιος ότι η Εθνική ομάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με δύο καλά αποτελέσματα σε Ελβετία και Μολδαβία θα βρεθεί με το ένα πόδι στα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Η Εθνική έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι τα καταφέρνει και σε δυσκολότερες έδρες. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Πάμε με καθαρό μυαλό για τη νίκη», τόνισε ο 21χρονος αμυντικός της Τζένοα.

Βέβαιος ότι η Εθνική ομάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με δύο καλά αποτελέσματα σε Ελβετία και Μολδαβία θα βρεθεί με το ένα πόδι στα τελικά του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο αυτοί καθοριστικοί αγώνες έρχονται πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν, ο 21χρονος αμυντικός δεν ανησυχεί για την αγωνιστική κατάσταση του ελληνικού συγκροτήματος. «Σίγουρα κάποια παιδιά δεν είναι στην επιθυμητή κατάσταση, αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα είναι καλά. Παίζουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια, ειδικά το πρώτο στην Ελβετία. Θα πάμε με καθαρό μυαλό με στόχο τη νίκη. Θα πρέπει να πάρουμε τα δύο παιχνίδια με τη σειρά και να τα αντιμετωπίσουμε με προσοχή, γιατί είναι και τα δύο πολύ κρίσιμα ματς. Η Εθνική έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι τα καταφέρνει και σε δυσκολότερες έδρες. Δεν κοιτάμε τη δεύτερη θέση. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και η απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Αν δεν γίνει αυτό, θα κοιτάξουμε να τερματίσουμε δεύτεροι», δήλωσε ο άσος της Τζένοα, που δεν βιάζεται να… ονειρευτεί την παρουσία του σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο σε τόσο μικρή ηλικία: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις μέρος σε ένα Μουντιάλ σε ηλικία 21 ετών. Όμως, πρώτα θα πρέπει να προκριθούμε».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άρχισε εξαιρετικά τη σεζόν με την Τζένοα. «Ξεκινήσαμε καλά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο UEFA, και θέλω να πιστεύω πως έπεται μια ακόμη καλύτερη συνέχεια. Πλέον, μπορώ να πω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως και έχω μάθει αρκετά καλά τη γλώσσα. Την πρώτη χρονιά αντιμετώπισα δυσκολίες, αλλά με τη βοήθεια της ομάδας τα πήγα καλά. Φέτος έχω ξεκινήσει πολύ καλά. Πέρυσι είχα 25 συμμετοχές και αυτός είναι ένας πολύ καλός αριθμός συμμετοχών. Η Τζένοα έχει 20-22 παίκτες που είναι ισάξιοι και θεωρούνται βασικοί. Με βοήθησε το γεγονός ότι έφυγα μικρός από την Ελλάδα. Οι ομάδες στην Ιταλία δουλεύουν πολύ στην τακτική και οι παίκτες κάνουν συγκεκριμένες δουλειές στο γήπεδο. Φυσικά και η νοοτροπία είναι πολύ διαφορετική στην Ιταλία από ό,τι στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x