Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Για πάντα στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τρία ακόμη χρόνια (ως το 2012) θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο διεθνής μέσος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από περίπου τέσσερις ώρες συζητήσεων (!) συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του. «Είμαι χαρούμενος που θα κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα που ξεκίνησα. Οι φιλοδοξίες μου δεν σταματούν. Θέλουμε διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε ο 31χρονος μέσος.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τρία ακόμη χρόνια (ως το 2012) θα είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο διεθνής μέσος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από περίπου τέσσερις ώρες συζητήσεων (!) συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του. Περίπου 1 εκατ. ευρώ συν μπόνους θα είναι οι απολαβές του «Κάρα», που όλα δείχνουν πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Βγαίνοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε: «Μετά από τη σημερινή εξέλιξη θα κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό, στην ομάδα που ξεκίνησα. Είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε τρία χρόνια από τώρα, αλλά αυτό που μετρά είναι πως ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα. Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι δεν σταματούν. Δεν παίζει ρόλο το συμβόλαιο. Και πριν, αλλά και τώρα, πάντα εγώ δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Σχολιάζοντας την κλήρωση του Παναθηναϊκού στο Europa League, είπε: «Τον όμιλο τον κάνεις εύκολο ή δύσκολο εσύ με την απόδοσή σου. Αν είμαστε σοβαροί, θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε τη διάκριση και εκεί. Στόχος μας είναι ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστεί παντού, και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν τελικά θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στην Ελβετία το Σάββατο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. «Θα δούμε. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας, αλλά είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x