Stoiximan Super League

Μία αγωνιστική σε Ηρακλή, απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ηρακλής για την επίθεση που δέχτηκε ο Μιχάλης Σηφάκης από οπαδό της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Άρη. Επιπλέον, οι «κυανόλευκοι» θα πληρώσουν πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ!

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ηρακλής για την επίθεση που δέχτηκε ο Μιχάλης Σηφάκης από οπαδό της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Άρη. Επιπλέον, οι «κυανόλευκοι» θα πληρώσουν πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ!

Όσον αφορά τους «κιτρινόμαυρους», η ένσταση κατά του κύρους του αγώνα απορρίφθηκε ως απαράδεκτη.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης διότι: «Δεκαπέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης εισήλθε στον κυρίως αγωνιστικό χώρο και χαστούκισε τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Μ. ΣΗΦΑΚΗ με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα και την είσοδο των διαιτητών και των ομάδων στα αποδυτήρια. Μετά από σαράντα πέντε λεπτά και αφού οι διαιτητές πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.»: Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ηρακλής απο την β΄αποδιδόμενη πράξη και επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής χρηματική ποινή εξήντα χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ Πανιώνιος : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική πειθαρχική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ,Ε. Αγγελή ( Αξιωματούχο) : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά του αξιωματούχου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Ε. Αγγελή: Απαλλάσει τον Ε. Αγγελή και την ΠΑΕ για την συμπεριφορά του πρώτου και επιβάλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ 2η Αγωνιστική Κ21, Λεβαδειακός, Μαχαίρας Δ. (ποδοσφαιριστής) : Ο ποδοσφαιριστής Δ. ΜΑΧΑΙΡΑΣ της εγκαλουμένης συμμετείχε αντικανονικά στον αγώνα (έβδομη κίτρινη κάρτα, υπόλοιπο ποινής 1 αγωνιστική) με την ομάδα ΠΑΟΚ: Επιβάλλει στην ομάδα Λεβαδειακός την ποινή της επίπληξης, ενώ στον ποδοσφαιριστή Δ. Μαχαίρα επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της μίας αγωνιστικής ημέρας.

Τέλος, όσον αφορά την από 1-9-2009 ένσταση της ΠΑΕ Αρης κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που τελέσθηκε στις 29-8-2009, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague αποφάσισε οτι : Απορρίπτει την ένσταση ως απαράδεκτη.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 1η αγωνιστική:

Α) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για την καθυστηρημένη κατά 25 λεπτά προσέλευση του υπευθύνου ασφαλείας της εγκαλουμένης, στην πρωινή προκαθορισμένη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα των διαγωνιζόμενων ομάδων, των παρατηρητών, της Αστυνομίας και των διαιτητών: Απαλλάσσεται

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x