Παλαιότερες

Μήπως ήταν μήνυμα;

www.sport-fm.gr

Γράφει ο "Βάλε με Μέσα"

Πολλά μπορεί να σχολιάσει και να πει κανείς για το στραπάτσο του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και το 5-0 από τον Εργοτέλη. Μπορεί να σταθεί κανείς στις αλχημείες του Κετσπάγια που δεν έβαλε τουλάχιστον έναν παίκτη που να ξέρει τη θέση και τοποθέτησε δίδυμο Μπράβο – Μαρέσκα στο κέντρο της άμυνας και στη συνέχεια τον Στολτίδη δίπλα στον Ιταλό! Μπορεί να μιλήσει κανείς ακόμα για την επιδεικτική αδιαφορία πολλών εκ των «ερυθρολεύκων» μέσα στο παιχνίδι. Προσοχή δε μιλάμε για ένα ματς που ήταν τα δεύτερα του Ολυμπιακού. Υπήρχαν παίκτες βασικοί μέσα και βεντέτες από τα βαριά χαρτιά. Πέρα από τις απλές αιτίες για το στραπάτσο, θεωρώ πάντως πως υπάρχει ένα βαθύτερο αίτιο που έχει άμεση σχέση με κάτι που είχε γράψει πρόσφατα ο Νικολακόπουλος στη στήλη του σε αυτό το σάιτ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός ενώ έχει καταφέρει να πάρει πολύ από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ακόμα δεν έχει κατορθώσει το ίδιο με τους ποδοσφαιριστές που κουβαλάνε μεγάλα ονόματα και βαριά συμβόλαια. Πέρα απ’ αυτό ορισμένοι εξ’ αυτών φάνηκαν ως και αδιάφοροι σε ένα ματς που όταν βλέπεις ότι το σκορ ξεφεύγει πρέπει να μιλήσει και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Εκείνοι όμως ήταν προκλητικά αδιάφοροι και αυτό πιθανότατα έχει να κάνει και με τον προπονητή τους. Θα πίστευε κανείς, αν είναι και πιο καχύποπτος πως το πλήγμα που επήλθε στον προπονητή απ’ αυτή τη στάση είναι πολύ μεγάλο. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως ευκολότερα φεύγει ένας, παρά πολλοί. Πέρα από κάθε αμφιβολία ο Κετσπάγια δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα, βλέποντας τέτοια αντιμετώπιση από τους παίκτες του. Μήπως αυτό ήταν μήνυμα των παικτών και δη των μεγάλων ονομάτων στον Γεωργιανό;

Πέρα απ’ αυτό όμως, όπως ανέφερα και παραπάνω ο Κετσπάγια έβγαλε τα μάτια του. Μετά τον τραυματισμό του Ραούλ Μπράβο που και πάλι δώρισε ένα γκολ στους αντιπάλους, αυτή τη φορά είχε τη φαεινή ιδέα να βάλει τον «Ιέρο» στόπερ. Ο Ντομί δεν προλαβαίνει να γυρίσει στο δεύτερο γρήγορα. Ο Πάρντο ευθύνεται σε τουλάχιστον δύο τέρματα. Για τον Όσκαρ τα γνωρίζουμε από πέρσι, ενώ για τον Ντιόγκο φέτος, είναι φανερό πως ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Η ήττα αυτή μπορεί να σφίξει τα λουριά και να κάνει καλό στον Ολυμπιακό. Το βέβαιο είναι πως ορισμένα πράγματα πρέπει να μπουν σε τάξη και ο Κετσπάγια, όπως και οι «βεντέτες», οφείλουν να έχουν μια ειλικρινή συζήτηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x