Stoiximan Super League

Σισέ: «Αν το ήξερα, δεν θα ερχόμουν»!

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό σκέλος και η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με , αφού την αναμέτρηση στιγμάτισαν ανεγκέφαλοι οπαδοί των γηπεδούχων, που έκαναν ρατσιστική επίθεση στον Σισέ. Το ενδεχόμενο να καταγγείλει το περιστατικό στην ΟΥΕΦΑ εξετάζει ο Γάλλος επιθετικός. Εκνευρισμένος ο Χενκ Τεν Κατε από την εμφάνιση, έκοψε το αυριανό ρεπό. Στασιμότητα με Σαλπιγγίδη.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό σκέλος και η ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-1, αφού την αναμέτρηση στιγμάτισαν ανεγκέφαλοι οπαδοί των γηπεδούχων, που έκαναν ρατσιστική επίθεση στο Σισέ. Το ενδεχόμενο να καταγγείλει το περιστατικό στην ΟΥΕΦΑ εξετάζει ο Γάλλος επιθετικός. Εκνευρισμένος ο Χενκ Τεν Κατε από την εμφάνιση, έκοψε το αυριανό ρεπό. Στασιμότητα με Σαλπιγγίδη.

Σκέφτεται να δώσει συνέχεια ο Σισέ

Έξαλλος με τη ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου ήταν χθες ο Τζιμπρίλ Σισέ. «Πρώτη φορά στην καριέρα μου μού φέρονται έτσι. Εγώ δεν ήρθα στην Ελλάδα για να μου κάνουν ρατσιστική επίθεση και να μου φωνάζουν "ουγκ ουγκ" όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου. Αν το ήξερα αυτό, δεν θα ερχόμουν! Αυτό που έγινε σήμερα δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι. Είναι απαράδεκτο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη. Από ένα σημείο και μετά δεν είχα μυαλό για το παιχνίδι. Θόλωσα από αυτά που άκουγα!. Από τα πρώτα λεπτά, όποτε έπιανα την μπάλα στα πόδια μου κάποιοι από ένα συγκεκριμένο σημείο της εξέδρας μου φώναζαν "ουγκ ουγκ". Το είπα στον διαιτητή και μου είπε ότι θα βγει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ανακοίνωση δεν ξέρω αν βγήκε, αλλά αυτοί συνέχισαν. Στο γκολ που βάλαμε τρελάθηκα και πήγα μπροστά τους και τους έκανα να σωπάσουν. Συνέχισαν τα ίδια, μου πέταξαν μπουκάλια και δεν άντεξα και τους πέταξα ένα. Δεν μπορώ να ηρεμήσω, μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι».

Ο Γάλλος ήταν έξαλλος από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από ανεγκέφαλους οπαδούς του Ολυμπιακού και έλεγε ότι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι, σκεφτόμενος ακόμα και την καταγγελία! Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα, αφού η ΟΥΕΦΑ και η ΦΙΦΑ είναι πολύ αυστηρές σε θέματα ρατσιστικών επιθέσεων και οι τιμωρίες για τις ομάδες είναι αρκετές φορές εξοντωτικές.

Τους έκοψε το ρεπό

Ο Χενκ Τεν Κάτε μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εικόνα του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε αρκετά παράπονα και ανακοίνωσε στους παίκτες ότι κόβεται το αυριανό ρεπό:
«Ήσασταν απαράδεκτοι. Μόνο ο Λέτο και τα παιδιά της ακαδημίας δικαιολόγησαν την παρουσία τους. Οι δύο ημέρες ρεπό γίνονται μία. Μεθαύριο κανονικά προπόνηση και εκεί θα τα πούμε καλύτερα».

Από τους καλύτερους ο Ζιλμπέρτο

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, στη μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Αργεντινής. «Μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος. Αυτή η νίκη δίνει τεράστια ώθηση στην αυτοπεποίθησή μας. Είχε έρθει πια ο καιρός να νικήσουμε και εμείς εδώ και το κάναμε και με καλή εμφάνιση», δήλωσε ο μέσος του «τριφυλλιού», που έπαιξε 90 λεπτά, βαθμολογήθηκε με 7 και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

Στασιμότητα με Σαλπιγγίδη

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά τις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Πλέον, αναμένεται να γίνει νέα επαφή του Αντωνίου με τον παίκτη τις ερχόμενες εβδομάδες, με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν πολλές ελπίδες για να συμβεί αυτό. Το ενδιαφέρον της Μπόχουμ είναι υπαρκτό, αλλά δύσκολα ο παίκτης θα απαντήσει άμεσα στη γερμανική ομάδα, αφού δεν βιάζεται να υπογράψει το σπουδαιότερο συμβόλαιο της καριέρας του.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x