Μπάμπης Χριστόγλου

Tιμούρ, πάρ' το αλλιώς

SportDay

Θα πρέπει κάποιος τώρα να μας εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στο ματς με τον Εργοτέλη. Γιατί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έμοιαζαν με τουρίστες και γιατί ο Κετσπάγια κατέβασε μια ομάδα ό,τι να 'ναι. Οφείλει ο Γεωργιανός να μας εξηγήσει τι όνειρο είδε για να βάλει τον Μαρέσκα να παίξει στόπερ και πώς γίνεται σε ένα φιλικό η ομάδα να διασύρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, έχοντας αρκετά από τα μεγάλα ονόματα μέσα.

Εστω κι αν η άμυνα έλειπε, δεν είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να δέχεται πέντε γκολ. Με την Τότεναμ υπήρξε η δικαιολογία πως αυτά ήρθαν μετά το 65ο λεπτό. Εδώ, όμως, παρουσιάστηκαν σημάδια κατάρρευσης. Πέρα απ’ όλα αυτά, είχαμε και δύο τραυματισμούς, για τους οποίους οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως στο τιμ του Θρύλου είναι ανήσυχοι.

Κανένας δεν δικαιούται να παίζει ούτε με τα νεύρα ούτε με τη νοημοσύνη τόσο αυτών που χάλασαν την Κυριακή τους και πήγαν στο γήπεδο για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα όσο και αυτών που έβλεπαν από την τηλεόραση. Ο Κετσπάγια, αν πιστεύει ότι ακόμα και σε φιλικά μπορεί να κάνει πειράματα, θα πρέπει να σκεφτεί αλλιώς. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρατάσσει μια ομάδα που παρουσιάζει τέτοια εικόνα.

Δεν βλέπω να έχει και την ανάλογη στήριξη ορισμένων παικτών, πάντως, που ήταν φανερά αδιάφοροι στο φιλικό με τον Εργοτέλη. Εύχομαι αυτή η έστω και φιλική σφαλιάρα να λειτουργήσει ευεργετικά. Ομως αν θέλουν τώρα να διορθώσουν κάτι, θεωρώ πως είναι αρκετά αργά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x