Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Μένει ως έχει…

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ενισχυθεί η ΑΕΚ με κάποιον ελεύθερο επιθετικό ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ικανοποιημένος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με το υπάρχον υλικό. «Είμαι αισιόδοξος. Κινηθήκαμε σωστά. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Νίκος Θανόπουλος. «Έχουμε όλα τα φόντα για τίτλο», ο Λεονάρντο στο «AEK Empire». Πόστο στην ΠΑΕ παίρνει ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να ενισχυθεί η ΑΕΚ με κάποιον ελεύθερο επιθετικό ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο, πως είναι ικανοποιημένος με τις λύσεις που διαθέτει για την επιθετική γραμμή της ομάδας κι έτσι η απόκτηση φορ παίρνει αναβολή τουλάχιστον για το Δεκέμβριο.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα βασιστεί κατά κύριο λόγο στους Μπλάνκο, Νέμεθ, Παυλή και Σκόκο για τη γραμμή κρούσης, ενώ κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί αργά ή γρήγορα ο Ράφικ Τζεμπούρ. Άλλωστε με την Αλγερία να έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ, ο ίδιος ο 25χρονος φορ δεν θα θέλει να είναι θεατής, τουλάχιστον ως το Δεκέμβριο. Ο 62χρονος προπονητής είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του. «Είμαι αισιόδοξος. Κινηθήκαμε σωστά. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Νίκος Θανόπουλος.

Παίρνει θέση ο Παπαϊωάννου και άλλοι

Ο Μίμης Παπαϊωάννου αναμένεται να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο του των παλαιμάχων της «Ένωσης» με το σύλλογο «Φλόγα» στο Πολυδένδρι. Τον θρύλο της ΑΕΚ βράβευσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έχουν αποφασίσει να προσλάβουν έναν τιμ μάνατζερ, έναν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ και έναν υπεύθυνο επικοινωνίας και γραφείου Τύπου. Πάντως πρόεδρος και προπονητής δεν βιάζονται και θα σκεφτούν πολύ πριν πάρουν αποφάσεις.

Πρόβλημα ο Ζεράλντο

Μία κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού ποδιού ταλαιπωρεί τον Ζεράλντο Άλβες και στην προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας έκανε και ο Νίκος Καράμπελας, που έχει πόνους στη μέση, αλλά αμφότεροι αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ηρακλή (21:15, Novasports 1). Η Τρίτη είναι ημέρα ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους», που επιστρέφουν στις επάλξεις το πρωί της Τετάρτης (10:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x