Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Το «βάρος» στον Σισέ

«Ημέρα» Σισέ ήταν η χθεσινή στην Παιανία. Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Κ. Αντωνίου για να τονώσει το ηθικό του Γάλλου επιθετικού: «Σε έχουμε πάρει για τέσσερα χρόνια, γιατί σε πιστεύουμε. Μην αγχώνεσαι. Παίξε το παιχνίδι σου, παίξε για την ομάδα και τα γκολ θα έρθουν», με τον Σισέ να απαντά: «Σου υπόσχομαι ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε ματς, θα τα δίνω όλα για την ομάδα». «Μπαλάκι» ανάμεσα στον Δήμο και το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει γίνει το νέο γήπεδο του Βοτανικού.

«Ημέρα» Σισέ ήταν η χθεσινή στην Παιανία. Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού βρέθηκε ο Κώστας Αντωνίου για να τονώσει το ηθικό του Γάλλου επιθετικού: «Σε έχουμε πάρει για τέσσερα χρόνια, γιατί σε πιστεύουμε. Μην αγχώνεσαι. Παίξε το παιχνίδι σου, παίξε για την ομάδα και τα γκολ θα έρθουν», με τον Σισέ να απαντά: «Σου υπόσχομαι ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε ματς, θα τα δίνω όλα για την ομάδα». «Μπαλάκι» ανάμεσα στον Δήμο και το ΥΠΕΧΩΔΕ έχει γίνει το νέο γήπεδο του Βοτανικού…

Αντωνίου: «Τζιμπρίλ σε πιστεύουμε…»

Μια δύσκολη χρονική περίοδο είναι η συγκεκριμένη για τον Τζιμπρίλ Σισέ, αφού μετά το περιστατικό στον Βόλο ήρθε και η «καμπάνα» από την ΟΥΕΦΑ να βαρύνει περισσότερο την κατάσταση. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μέσω του Κώστα Αντωνίου διευκρίνισαν χθες στον Γάλλο φορ ότι δεν πρέπει να αγχώνεται, αλλά και ούτε να δίνει σημασία στις προκλήσεις: «Τζιμπρίλ, είσαι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα. Θέλω να ξέρεις ότι δεν αμφιβάλλουμε ότι θα βάλεις πολλά γκολ και δεν πρέπει να σε αγχώνει αυτό. Ούτε σε έχουμε πάρει για τρία, τέσσερα, πέντε παιχνίδια. Σε έχουμε πάρει για τέσσερα χρόνια, γιατί σε πιστεύουμε. Μην αγχώνεσαι. Παίξε το παιχνίδι σου, παίξε για την ομάδα και τα γκολ θα έρθουν. Θα στενοχωριόμουνα αν σε έβλεπα να είσαι αδιάφορος στο παιχνίδι. Εσύ, όμως, σε κάθε ματς τα δίνεις όλα και το ίδιο θέλω να συνεχίσεις να κάνεις».

Για το περιστατικό στον Βόλο: «Είσαι σούπερ-σταρ και θα προσπαθούν συνέχεια με κάθε τρόπο να σε εκνευρίζουν. Μην εκνευρίζεσαι και μην απαντάς στις προκλήσεις. Μην τους αφήνεις να σε επηρεάζουν. Συγκεντρώσου στο παιχνίδι σου και όλα θα πάνε καλά».

Από την πλευρά του, ο Γάλλος άκουσε με προσοχή τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας και απάντησε: «Σου υπόσχομαι ότι θα δίνω και την ψυχή μου σε κάθε ματς, θα τα δίνω όλα για την ομάδα. Όσο για τις προκλήσεις, έχω καταλάβει τι γίνεται και δεν ασχολούμαι πια».

Πάντως, όπως κατέστησαν σαφές οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού την επόμενη φορά που θα δεχθεί ο Σισέ ρατσιστική επίθεση, όχι μόνο δεν θα τον συγκρατήσουν αλλά θα κάνουν από κοινού καταγγελία. Σε ότι αφορά την έφεση στην ΟΥΕΦΑ κατατέθηκε χθες και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

Τεν Κάτε: «Τζιμπρίλ παίξε την μπάλα σου»

Εκτός από τον Κώστα Αντωνίου και ο Χενκ Τεν Κάτε τα είπε χθες με τον Σισέ: «Παίξε την μπάλα σου και μην επηρεάζεσαι από τις προκλήσεις και τις ηλίθιες αντιδράσεις κάποιων. Είσαι ο Σισέ και θα δέχεσαι προκλήσεις. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι όμως, διότι ούτε σ' εσένα κάνεις καλό ούτε στην ομάδα. Παίξε την μπάλα σου ήρεμα και κλείσε στα αυτιά σου. Είσαι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα και να να ξέρεις ότι κι εγώ και η ομάδα είμαστε δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς».

Ο Σισέ ευχαρίστησε τον Ολλανδό τεχνικό για τη στήριξη και υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για την ομάδα. Ο Τεν Κάτε δεν μίλησε τελικά στους παίκτες για την εμφάνιση στον Βόλο, απλά έκανε εργομετρικές εξετάσεις σε όσους παίκτες βρίσκονταν στην Παιανία (13) για να μετρήσει τη φρεσκάδα τους, τη δύναμή τους και να διαπιστώσει με αριθμούς σε τι κατάσταση είναι.

«Βράζουν» στην ΠΑΕ με Δήμο, ΥΠΕΧΩΔΕ

Εκνευριστική καθυστέρηση και κωλυσιεργία επικρατεί στο θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι βρίσκονται στη μέση και παρακολουθούν ένα παιχνίδι αλληλοεπίρριψης ευθυνών μεταξύ του ΥΠΕΧΩΔΕ και του Δήμου Αθηναίων, σε σχέση με τη μη έκδοση της οικοδομικής άδειας του νέου γηπέδου στον Βοτανικό. Από τον Δήμο αναφέρουν ότι ο φάκελος είναι πλήρης και το μόνο που λείπει είναι η τυπική έγκρισή του από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ΥΠΕΧΩΔΕ η μη έκδοση οικοδομικής άδειας οφείλεται στην αδικαιολόγητη καθυστέρηση από πλευράς Δήμου Αθηναίων να προσκομίσει ένα τυπικό έγγραφο. Όπως είναι απόλυτα λογικό στον Παναθηναϊκό επικρατεί εκνευρισμός: «Γνωρίζουν άραγε ότι η συμπεριφορά αυτή, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων και κινδυνεύουν να καταστούν αναξιόπιστοι; Και όλα αυτά όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις τα ζητήματα επιλύονταν σε μηδενικό χρόνο. Αλλά αυτά θα αποκαλυφθούν τις προσεχείς ημέρες με συγκεκριμένα έγγραφα και στοιχεία», έλεγαν χθες οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x