Μπάμπης Χριστόγλου

Aυτός ο βασικός υπαίτιος

SportDay

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος είναι πολύ πιθανό σήμερα να κατέβει στου Ρέντη. Οταν συζητείται ότι πιθανώς θα λάβει χώρα ένα τέτοιο περιστατικό τόσο νωρίς στη σεζόν, έστω κι αν δεν συμβεί, τότε αποδεικνύεται ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Είναι μοιραίο ο κόσμος να έχει στο στόχαστρο τον προπονητή για τις επιλογές του στο ματς με τον Εργοτέλη και τους παίκτες για τη στάση που επέδειξαν. Ομως ο βασικός υπαίτιος είναι ο Κόκκαλης και οι επιλογές που έκανε ή δεν έκανε φέτος.

Το έγραψα και χθες. Πολλές φορές πριν ο Κόκκαλης πάρει την απόφαση, επισήμανα πως πρέπει να έρθει κάποιος ανώτερος του Κετσπάγια. Ορισμένοι βιάστηκαν πολύ να του δώσουν παραπάνω πόντους απ’ ό,τι θα έπρεπε για την άνετη πρόκριση στα προκριματικά.

Κατανοώ πως μετά τα περσινά αυτό ήταν ένα πρώτο κριτήριο για τον προπονητή. Ομως σε μια σεζόν ο Ολυμπιακός καλείται να περάσει από μια σειρά εμποδίων και πάνω απ’ όλα να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και να παρουσιάσει έξω ένα αξιοπρεπές σύνολο.

Με το ρόστερ, όπως αυτό διαμορφώθηκε, και με τις επιλογές να είναι περιορισμένες, τα πράγματα δείχνουν δύσκολα. Ο Κετσπάγια μπορεί να μην έχει άμεση ευθύνη για τις μεταγραφές που δεν έγιναν. Ομως είναι μοιραίο, όταν αρχίσουν να υπάρχουν απουσίες, το μικρό ρόστερ να τον αναγκάσει εκ των πραγμάτων να κάνει πειραματισμούς.

Κι όσο θα κάνει πειράματα, ο πρώτος που θα μείνει εκτεθειμένος θα είναι ο ίδιος και βέβαια θα είναι ο πιθανότερος υποψήφιος να πληρώσει το μάρμαρο, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x