Μπάμπης Χριστόγλου

Στο γήπεδο

SportDay

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούσε να προκύψει από το ρεπορτάζ κάτι διαφορετικό, όμως δεν περίμενα να ακούσω κάτι περισσότερο από αυτά που φάνηκε να είπε ο Κόκκαλης. Δεν είμαι και τόσο βέβαιος αν ο πρόεδρος έφυγε ήσυχος, αλλά για να μην είναι, ευθύνεται βασικά αυτός και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Η ομάδα από το Σάββατο και μετά έχει έναν πολύ δύσκολο μήνα μπροστά της.

Η ομολογία του προπονητή πως η ομάδα ναι μεν είναι κουρασμένη, αλλά σύντομα αυτό το πρόβλημα θα λυθεί, μου φαίνονται παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Αν τώρα είναι κουρασμένη η ομάδα, μετά που θ' αρχίσουν να δίνουν παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές δύο φορές την εβδομάδα και μοιραία θα υπάρχουν και απώλειες, τότε τι θα είναι; Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του όταν λέει ο Κετσπάγια πως αυτό το πρόβλημα θα λυθεί.

Αναρωτιέμαι μήπως το αποδίδει στη σκληρή προετοιμασία. Αυτά τα πράγματα, ειδικά με τον τομέα των δυνάμεων δεν κρύβονται. Αν πρέπει σε ένα φιλικό όπως ήταν αυτό με τον Εργοτέλη να βάζεις βασικούς και μάλιστα χωρίς να παίζουν στη θέση τους, τότε σημαίνει πως δεν έχεις τι να βάλεις και υπάρχει πρόβλημα.

Μήπως θα δούμε τέτοιες αλχημείες σε περίπτωση που λείψουν πάλι ποδοσφαιριστές; Θεωρώ πως το γεγονός πως οι τρεις άντρες μιλούσαν επί τρεις ώρες δεν αποτελεί σημάδι πως θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, ούτε πως ήταν τόσο απλή συζήτηση. Το αν πρέπει να είμαστε ή όχι ήρεμοι θα φανεί λίαν συντόμως στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x