Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Πρώτα τα λεφτά»

«Πρώτα τα λεφτά» είναι η απάντηση της ΑΕΚ στα περί «διερευνητικού ελέγχου των βιβλίων της ΠΑΕ», που ζητούν οι Κύπριοι επενδυτές. Για να επιτρέψει το «ξεσκόνισμα των βιβλίων της» απαιτεί από το γκρουπ του κ. Ηλία Ηλία που έχει κινηθεί «πιο ζεστά» να δεσμεύσει το ποσό των δύο εκατ. ευρώ, έτσι σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο από τον οικονομικό έλεγχο, να μπουν τα πρώτα θεμέλια για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. «Φρένο» για τον Ζόνας.

«Πρώτα τα λεφτά» είναι η απάντηση της ΑΕΚ στα περί «διερευνητικού ελέγχου των βιβλίων της ΠΑΕ», που ζητούν οι Κύπριοι επενδυτές.

Η διοίκηση της «Ένωσης» υπό τον πρόεδρο, Νίκο Θανόπουλο περιμένει να αποδειχθεί έμπρακτα ότι είναι πραγματικό το ενδιαφέρον για είσοδο στην ΠΑΕ.

Συνεπώς για να επιτρέψει το «ξεσκόνισμα των βιβλίων της» απαιτεί από το γκρουπ του κ. Ηλία Ηλία που έχει κινηθεί «πιο ζεστά» να δεσμεύσει το ποσό των δύο εκατ. ευρώ, έτσι σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο από τον οικονομικό έλεγχο, να μπουν τα πρώτα θεμέλια για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

«Φρένο» για τον Ζόνας

Εδώ και τώρα θέλει να πάρει η ΑΕΚ τον Ζόνας, για να τον έχει στις τάξεις της από τον Δεκέμβριο, ωστόσο αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο παρουσιάζεται η διοίκηση της Γκρέμιο. Ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Ντούντα Κρόεφ τόνισε χαρακτηριστικά στην «SportDay» πως «ο Ζόνας είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και αυτό είναι σε εξέλιξη. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα μεσολαβήσει μέχρι τον Δεκέμβριο που λήγει το Μπραζιλεϊράο. Αν ο Ζόνας τερματίσει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, είναι προφανές πως η τιμή διαπραγμάτευσης θα είναι διαφορετική».

Ο ισχυρός άνδρας της Γκρέμιο διέψευσε το σενάριο που ήθελε την ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει «τον πρώτο λόγο» για τον ποδοσφαιριστή λέγοντας ότι «η ΑΕΚ δεν μας έχει θέσει τέτοιο ζήτημα και ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να δώσουμε τον πρώτο λόγο σε κάποια ομάδα, μια και με τις εμφανίσεις του ο Ζόνας μάς πείθει πως θα έρθουν κι άλλες προτάσεις γι' αυτόν. Αναγνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον παίκτη, αλλά τον Ιανουάριο οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν από νέα βάση. Θα αποδεχτούμε την καλύτερη οικονομικά πρόταση. Πρέπει να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας κι αυτό θα κάνουμε».

Στο φινάλε μάλιστα ανέφερε ότι αν καταφέρει τελικά ο Ζόνας να βγει πρώτος σκόρερ στην Βραζιλία τότε «η τιμή εκκίνησης στις διαπραγματεύσεις τον Ιανουάριο θα είναι τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x