Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Ασταμάτητος!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το "3x3" στο πρωτάθλημα, μετά το με τον Πανθρακικό και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. «Μπορώ να βελτιωθώ κι’ άλλο», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο, που σημείωσε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα. «Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα», τόνισε ο Χενκ Τεν Κάτε. Μαρίνος: «Είμαι πολύ χαρούμενος».

Ο Παναθηναϊκός έκανε το "3x3" στο πρωτάθλημα, μετά το 1-0 με τον Πανθρακικό και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. «Μπορώ να βελτιωθώ κι’ άλλο», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Λέτο, που σημείωσε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα. «Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα», τόνισε ο Χενκ Τεν Κάτε. Μαρίνος: «Είμαι πολύ χαρούμενος».

Και συνεχίζει…

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό για τη χθεσινή νίκη επί του Πανθρακικού, η οποία είναι η τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση, έχοντας ξεφύγει πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, μετά την γκέλα των «ερυθρολεύκων» με την Καβάλα. Πρωταγωνιστής, για μία ακόμη φορά, ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός έβαλε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, το τρίτο γι’ αυτόν φέτος, και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

«Η ομάδα κερδίζει και αυτό είναι το καλό, ότι ξεκινήσαμε καλά. Φυσικά είναι και προσωπική ικανοποίηση ότι σκοράρω και βοηθάω. Ήταν δύσκολο το ματς και καμιά φορά αρκεί ένα γκολ για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Νιώθω πολύ άνετα στον ΠΑΟ. Κάθε μέρα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο. Με έχουν αγκαλιάσει οι συμπαίκτες μου και μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο», είπε ο Λέτο.

Για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Γαλατασαράι τόνισε: «Τελείως διαφορετικό ματς και κρίσιμο, με ένα δυνατό αντίπαλο. Αλλά ο ΠΑΟ έχει την εμπειρία για να αντεπεξέλθει. Είμαι αισιόδοξος και εγώ και οι συμπαίκτες μου».

Τεν Κάτε: «Εχει πολύ δρόμο ακόμη…»

Ο Χενκ Τεν Κάτε δεν πανηγυρίζει με τη διαφορά πέντε βαθμών από τον Ολυμπιακό, καθώς ξέρει ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς. «Εχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ηταν ένα δύσκολο ματς. Ωστόσο, κρατάμε τους τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Μαρίνου και του Μπιάρσμιρ».

Ο Ολλανδός αναφέρθηκε και στην τελευταία μεταγραφή του Σεϊταρίδη: «Ο Μουν πέρασε μια δύσκολη προσωπική κατάσταση, κάτι που τον επηρέασε. Ο Μαρίνος είναι ένα σπουδαίο ταλέντο και ήδη έδειξε κάποια στοιχεία του. Ο Σεϊταρίδης είναι ένας παίκτης γνωστός και θα χρειαστεί μέσα στη χρονιά».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανθρακικού, Αμπέλ Καρτιέ, τόνισε ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο: «Η ομάδα μου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Παίξαμε όπως σχεδιάσαμε, αλλά χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε μια νέα ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται αρκετή δουλειά κυρίως σε αυτοματισμούς. Στο σημερινό παιχνίδι κέρδισε το ποδόσφαιρο».

Μαρίνος: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο Στέργος Μαρίνος έκανε ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό, σε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Ο άσος του «τριφυλλιού» δήλωσε χαρούμενος γι’ αυτό. «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το ντεμπούτο μου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού συνδυάστηκε με τη νίκη της ομάδας, που είναι φυσικά και το πιο σημαντικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ημασταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά μας έλειπε το γκολ που θα μας έλυνε τα πόδια. Το σημαντικό είναι ότι τελικά ήρθε, πήραμε τη νίκη και τους βαθμούς, κάτι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x