Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Το πήραν πάνω τους οι παίκτες

Ο προβληματισμός που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, μετά τη νέα απώλεια βαθμών στην Τρίπολη, έχει επηρεάσει και τους παίκτες του «Δικεφάλου». Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θεώρησε πως, ως ένας από τους αρχηγούς, έπρεπε να κάνει μια συζήτηση με τους συμπαίκτες του, προκειμένου να δουν τι φταίει για την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

Ο προβληματισμός που υπάρχει στον ΠΑΟΚ, μετά τη νέα απώλεια βαθμών στην Τρίπολη, είναι λογικό να έχει δημιουργήσει αναταραχή στους παίκτες του «Δικεφάλου». Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θεώρησε πως, ως ένας από τους αρχηγούς, έπρεπε να κάνει μια συζήτηση με τους συμπαίκτες του, προκειμένου να δουν τι φταίει για την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης. Έτσι λοιπόν οι παίκτες συζήτησαν επί μία ώρα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της Σουρωτής, χωρίς την παρουσία του Φερνάντο Σάντος και των συνεργατών του. Πρώτα από όλα λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ του Κώστα Χαλκιά και του Μπρούνο Τσιρίλο, αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Έπειτα οι παίκτες συμφώνησαν πως έχουν την ευθύνη για τους χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα, αλλά και για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Τέλος, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμφώνησαν πως θα προσπαθήσουν όσο μπορούν προκειμένου να κάνει η ομάδα επιτυχημένες εμφανίσεις και να παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε συνέχεια της χθεσινής συζήτησης, οι παίκτες μαζί με το προπονητικό τιμ θα γευματίσουν σήμερα το μεσημέρι, μετά την πρωινή προπόνηση, σε γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας.

Αισιόδοξος ο Βρύζας

Στα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα από το καλοκαίρι και μετά αναφέρθηκε ο Ζήσης Βρύζας, Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στη Νέα Μεσημβρία, επισήμανε πως το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει αρχίσει και βελτιώνεται. Ο Βρύζας ξέρει ότι το καλό κλίμα είναι εκείνο που θα βοηθήσει την ομάδα να κάνει ανάλογη πορεία της περυσινής ή και καλύτερη.

Χαλκιάς: «Το μυαλό μας στον Ολυμπιακό»

Στην κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα αναφέρθηκε και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Χαλκιάς. Ο έμπειρος τερματοφύλακας θεωρεί πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. «Ό,τι έγινε στην ομάδα και στα αποδυτήρια είναι για καλό. Θεωρώ ότι είμαστε μια γροθιά και βγήκαμε πιο δυνατοί μέσα από όλα αυτά. Το μυαλό μας είναι στον αγώνα που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό, που είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι υπόλοιποι που δίνουμε για το πρωτάθλημα».


Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x