Super League 2

«Δύο στα δύο» η Κέρκυρα, παρατράγουδα στο «Γεντί Κουλέ»

Η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στο νησί των Φαιάκων και μαζί με τον Εθνικό (νίκησε 2-0 τον Θρασύβολου, το Σάββατο), είναι οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο των νικών στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Διεκόπη για περίπου 30' η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο! τη έγινε στην Γ' Εθνική.

Η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στο νησί των Φαιάκων και μαζί με τον Εθνικό (νίκησε 2-0 τον Θρασύβολου, το Σάββατο), είναι οι δύο ομάδες που έχουν το απόλυτο των νικών στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Διεκόπη για περίπου 30' η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Αγροτικό Αστέρα, καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο! Δείτε τη έγινε στην Γ' Εθνική.

Το νικητήριο τέρμα για το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ, πέτυχε μόλις στο 7’ ο Μπερνς (αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ), υποχρεώνοντας τον Ιωνικό στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 84’ με τον Πέσιτς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα και μετά από αυτό το γεγονός, οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να διακόψει τον αγώνα για περίπου 30'. Ένας από αυτούς επιτέθηκε στον Γέφτοβιτς, με τον παίκτη του Αγροτικού Αστέρα να απαντά.

Μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα, τα ματς άρχισε ξανά, με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Γέφτοβιτς, λόγω του διαπληκτισμού που είχε με τον οπαδό των Κρητικών.

Σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο ανάμεσα στον Διαγόρα και την Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Χλωρό (7’) να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του και τον Μαρκόφσκι (42’) να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν τα έβαλαν κάτω και στο 62’ ο Ρούσεφ μείωσε σε 2-1, βάζοντας ξανά στο κλίμα της αναμέτρησης του Ροδίτες… Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και ο Ουέλιγκτον στο 74’ έφερε στα ίσα το ματς, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Γκούει, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0 στον Εθνικό Αστέρα κόντρα στην Καλαμάτα, στο Δημοτικό Στάδιο της Καισαριανής.

Από εκεί και πέρα, η Ηλιούπολη με τον Πιερικό έμειναν στο 1-1, ενώ χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση Αναγέννηση Καρδίτσας-Ρόδος (0-0).

Τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 18/09

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Σάββατο 19/09

Εθνικός – Θρασύβουλος 2-0

Κυριακή 20/09 (17:00)

Διαγόρας Ρόδου - Δόξα Δράμας 2-2

Ηλιούπολη – Πιερικός 1-1

ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας 1-0 (διακοπή)

Εθνικός Αστέρας - Καλαμάτα 1-0

Κέρκυρα – Ιωνικός 1-0

Αναγ. Καρδίτσας – Ρόδος 0-0

Δευτέρα 21/09

Ηλυσιακός - Πανσεραϊκός (18:00 ΕΤ3)

Δείτε εδώ, την βαθμολογία της Β' Εθνικής.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x