Μπάμπης Χριστόγλου

Kι αν παίξει πλήρης;

SportDay

Ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος μετά τη δεύτερη εκτός έδρας δοκιμασία με ένα γκολ του ανθρώπου που τον έχει κρατήσει ζωντανό πολλές φορές, αμυντικά και επιθετικά, και αναφέρομαι στον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Παρά το φουριόζικο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, βρήκε το σθένος να ισορροπήσει και να ισοφαρίσει.

Κι όπως συνήθως συμβαίνει σε έδρες που είναι δυνατές, όταν δεν γίνεται να ξαναπάρει το προβάδισμα αυτός που έχει την έδρα, στο τέλος έρχεται το γκολ από τον φιλοξενούμενο, ειδικά όταν αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μια τεράστια νίκη από άποψη ψυχολογίας και ουσίας, μια και «έπιασαν» την ΑΕΚ βαθμολογικά και έχουν την ευκαιρία να τη βάλουν από κάτω και να πάνε τη διαφορά στους δύο πόντους με τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός περνάει όλες αυτές τις δοκιμασίες με μισή ομάδα, συν τα όποια κενά έχει. Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς αφού δεν χάνει ούτε έτσι –και μάλιστα κερδίζει και τα ματς–, όταν θα παίξει πλήρης τι θα γίνει; Ο Ολυμπιακός έκανε χθες στην Τούμπα νίκη ουσίας, νίκη ψυχολογίας και πάνω απ' όλα «διπλό» που θέλει καρδιά και αποδεικνύει πως όποιος θέλει να πάρει φέτος τον τίτλο, θα πρέπει να κάνει πολλά για να τα καταφέρει. Ο Θρύλος έδειξε πως είναι εδώ με αυτή τη νίκη και πως σιγά σιγά θα συνέλθει και από τις ανορθογραφίες που έγιναν από τον προηγούμενο προπονητή και όσα δεν έκανε η διοίκηση το καλοκαίρι που πέρασε και θα βρει τον δρόμο του προς τον τίτλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x