Μπάμπης Χριστόγλου

Νίκη για να υπερκαλύψει την γκέλα με Καβάλα

SportDay

Οι χαρές και τα πανηγύρια θα πρέπει να έχουν σταματήσει από το βράδυ της Κυριακής, άντε να κράτησαν και τη Δευτέρα το πρωί. Ο Ολυμπιακός μετά τις νίκες στην Τούμπα και στο Αλκαζάρ έχει να δώσει ένα ακόμα σπουδαίο ματς. Οχι πως η ισοπαλία θα είναι κακό αποτέλεσμα, αλλά για να μην πάρει ο Παναθηναϊκός μια διαφορά που θα είναι της τάξεως των τεσσάρων πόντων, δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Θρύλο.

Αν βέβαια δεν είχε γίνει η γκέλα με την Καβάλα, θα μιλούσαμε αλλιώς για το αυριανό ματς και σε ποια θέση θα ήταν ο Ολυμπιακός. Ομως αυτό συνέβη και τώρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πετύχει νίκη και στο ΟΑΚΑ, ώστε αυτή η γκέλα να υπερκαλυφθεί. Τα ενθαρρυντικά σημάδια που έδωσε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ότι πέρα από τη συνολική καλή λειτουργία του αν εξαιρέσει κανένας τη φάση του γκολ, άρχισε να παίζει πιο οργανωμένα μπροστά. Στο δημιουργικό κομμάτι είναι πιο συνετός και όταν θα είναι κομπλέ, τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε για την πραγματική δυναμική του.

Το ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και παίρνει χαρακτήρα καθοριστικού ματς με τα αποτελέσματα έως τώρα. Θα διεξαχθεί με τελείως διαφορετικούς όρους από αυτούς που θα υπήρχαν αν εκείνο το ματς είχε γίνει στην ώρα του. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάει για τη νίκη σε αυτό το ματς, να ξεπεράσει για ένα ακόμα παιχνίδι τα προβλήματα που έχει και με δική του νίκη να βάλει κάτω έναν από τους άλλους δύο διεκδικητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x