Stoiximan Super League

ΚΑΒΑΛΑ: Θέλει να την… κάνει ο Κάλατς!

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Νέα Καβάλα εξέφρασε ο Ζέλικο Κάλατς, ο οποίος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης μάζεψε τα πράγματά του από το γήπεδο. Ίσως εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Αυστραλού τερματοφύλακα. «Μην ακούτε τίποτα απ’ αυτά που λένε», είπε χθες ο Σταύρος Ψωμιάδης στους παίκτες και τους ζήτησε τη νίκη στο σαββατιάτικο (16:45, Novasports 1) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Νέα Καβάλα εξέφρασε ο Ζέλικο Κάλατς, ο οποίος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης μάζεψε τα πράγματά του από το γήπεδο. Ίσως εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του Αυστραλού τερματοφύλακα, ο οποίος φέρεται να συνομίλησε με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα, για το συγκεκριμένο θέμα. O Kάλατς φέρεται προβληματισμένος από όσα έχουν συμβεί με τον Μάκη Ψωμιάδη και την καταδικαστική απόφαση εναντίον του, ενώ ασφαλώς δεν είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο Σαρλ Ιτάνζ είναι μέχρι στιγμής η πρώτη επιλογή για την υπεράσπιση της εστίας.

Παράλληλα, οι «αργοναύτες» προετοιμάζονται για τον σαββατιάτικο (16:45, Novasports 1) αγώνα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι διοικούντες επιθυμούν η ομάδα να πάρει ακόμη μια νίκη και για αυτόν τον λόγο σκέφτονται να ναυλώσουν πτήση τσάρτερ, ώστε να εξαλειφθεί ο παράγοντας κούραση.

«Μην ακούτε τίποτα απ’ αυτά που λένε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να πάτε στα Γιάννενα και να νικήσετε», είπε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Ψωμιάδης, στους παίκτες, θέλοντας να τους καθησυχάσει για τις τελευταίες εξελίξεις. Άλλωστε, χθες έγιναν πληρωμές που αφορούσαν μισθούς, ενοίκια, δόσεις συμβολαίων και πριμ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x