Stoiximan Super League

Γκαλέτι: «Θα επιστρέψω δυνατός»

«Θα επιστρέψω δυνατός, όπως παλιά» υποσχέθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, μέσω του περιοδικού “Nitro”. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών διέψευσε επίσης τις φήμες που τον ήθελαν να μην προπονείται λόγω κόντρας με τον Τιμούρ Κετσπάγια και όχι επειδή ήταν τραυματίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «όλη αυτή η ιστορία αποτελεί ένα πολύ μεγάλο ψέμα».

«Θα επιστρέψω δυνατός, όπως παλιά» υποσχέθηκε στους φίλους του Ολυμπιακού, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, μέσω του περιοδικού “Nitro”. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών διέψευσε επίσης τις φήμες που τον ήθελαν να μην προπονείται λόγω κόντρας με τον Τιμούρ Κετσπάγια και όχι επειδή ήταν τραυματίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «όλη αυτή η ιστορία αποτελεί ένα πολύ μεγάλο ψέμα».

Αποσπάσματα, από την συνέντευξή του, σχετικά με:

-την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό και την οικογένειά του: «Όταν είδα την ομάδα και αντίκρισα αυτόν τον κόσμο στο Καραϊσκάκη, αποφάσισα ότι θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στο Λιμάνι. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλη φανέλα... Εκτός από δική μου επιθυμία, ήταν και επιθυμία της Σολεδάδ. Είμαστε πάντα μαζί και στα καλά και τα άσχημα. Οι τέσσερις μας και σύντομα θα είμαστε οι πέντε μας.

Η οικογένεια είναι το πιο πολύτιμο κομμάτι που μπορεί να αποκτήσει στη ζωή του ένας άνθρωπος. Σε ωριμάζει πιο γρήγορα και σε αποτρέπει, όταν είσαι ποδοσφαιριστής, από το να βγαίνεις από εδώ και από εκεί. Νέος, μόνος, με λεφτά είναι πολύ εύκολο να αρχίσεις το κυνήγι για να βρεις γυναίκα. Και συνήθως αυτό το κυνήγι, γίνεται τη νύχτα».


-τις φήμες που τον ήθελαν να μην κάνει προπόνηση όχι επειδή ήταν τραυματίας, αλλά επειδή είχε πρόβλημα με τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα. Ήμουν τραυματίας δύο φορές μέσα στο καλοκαίρι και γι’ αυτό και μόνο το λόγο απουσίαζα από τις προπονήσεις. Με τον Κετσπάγια δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Και αγαπάω πολύ τον Ολυμπιακό για να έβαζα τυχόν προστριβές μου, πάνω από το καλό της ομάδας, ικανοποιώντας το δικό μου εγωισμό. Με εκνευρίζει όταν γράφονται πράγματα που έχουν στόχο να κάνουν κακό στον Ολυμπιακό και τίποτα περισσότερο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψει κάποιος ότι “ο Γκαλέτι σήμερα ήταν τραγικός σε απόδοση –αν και ο κάθε παίκτης ξέρει πότε ήταν κακός, δεν χρειάζεται να το διαβάσει”, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω ψέματα».


-την επιστροφή του: «Σιγά, σιγά, νιώθω καλά, και μόλις ξεπεράσω τα προβλήματα που προέκυψαν, θα είμαι έτοιμος. Ξέρω ότι ο κόσμος με βλέπει ως σημαντικό παίκτη της ομάδας και του υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω δριμύτερος. Και σύντομα μάλιστα».

Νικοπολίδης: «Όσο το χαίρομαι...»

Δεν περνάει από το μυαλό του Αντώνη Νικοπολίδη η στιγμή που θα χρειαστεί να κρεμάσει τα… γάντια του, όπως δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στη «SportDay». Όσοι έχουν συνεργαστεί με τον 38χρονο γκολκίπερ, ο οποίος… κατέβασε ρολά στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, έλεγαν ότι πρέπει να συνεχίσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

«Είναι το μόνο που δεν σκέφτομαι. Για να είμαι ειλικρινής, παίζω τώρα στο Champions League και σκέφτομαι ότι ίσως είναι τα τελευταία παιχνίδια μου σε αυτή τη διοργάνωση», είπε ο πολύπειρος πορτιέρο και μίλησε για το μέλλον: «Εχω πει ότι όσο ζω τα παιχνίδια, τα χαίρομαι και τα απολαμβάνω, θα παίζω». Ερωτηθείς αν τα απολαμβάνει ακόμα, απάντησε: «Ε, αυτό δεν φαίνεται; Φυσικά και τα απολαμβάνω».

Στη συνέχεια, ο Νικοπολίδης αναφέρθηκε στο διάστημα που ακολουθεί και τις υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα πρέπει να φτιαχτεί τώρα για τον δεύτερο γύρο. Ακόμα στην πέμπτη αγωνιστική είμαστε, θα δούμε ομάδες να αλλάζουν στην πορεία, θα είναι διαφορετικές όταν θα "καίγονται" για βαθμούς. Ο πόλεμος θα γίνει στον δεύτερο γύρο και τότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι απ' όλες τις πλευρές».

Για το Champions League, σχολίασε: «Είμαστε σε καλή θέση και πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια όταν έρθουν, για να κυνηγήσουμε την πρόκριση». Κλείνοντας, ο 38χρονος τερματοφύλακας αποκάλεσε «λίρα εκατό» τον Μέλμπεργκ, ο οποίος ήταν, επίσης, αρκετά καλός στο παιχνίδι της Τρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x